Euphorbia obesa , Euphorbia symmetrica 布纹球 待收養

作者: GOODluck20x 发表于 2014-7-21 10:24:39
1675 34

Euphorbia obesa , Euphorbia symmetrica 布纹球 ( 種咗多年 , 名牌已遺失)

閣下符合及接受以下條件便可排隊
1) 住村屋 或有露台
2) 接受外觀徒長
3) 領養者需接哂 4 盆

不接受初登記花友申請

評分

查看全部評分

Melb 發表於 2014-7-21 10:29:27 |顯示全部樓層

請有興趣者, 排隊申請, 以便花友GOODluck20x 決定收養合適人選,  謝謝!

1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)...

Thx 版主  發表於 2014-7-21 10:30
sasock 發表於 2014-7-21 10:36:05 |顯示全部樓層
排隊:
1. Sasock, thx
jamesau 發表於 2014-7-21 10:43:19 來自手機 |顯示全部樓層
2) jamesau (排個隊先)
cobra 發表於 2014-7-21 10:43:59 |顯示全部樓層
我都排隊:
2. jamesau (排個隊先)
3. cobra
小透明 發表於 2014-7-21 10:58:03 |顯示全部樓層
我都排隊:
3. cobra
4) 小透明 (唔知仲有冇, 排定後補先^^")
zurg 發表於 2014-7-21 11:03:52 |顯示全部樓層
not enough level but support~~
Melb 發表於 2014-7-21 11:16:28 |顯示全部樓層
我都排隊:
3. cobra
5) Melb (其實我都想要....排埋先...但我不是住村屋 或有露台, 亦無自己物業...V_V...)

版主唔好咁講...將來好難講架~  發表於 2014-7-21 11:24
cobra 發表於 2014-7-21 11:22:37 |顯示全部樓層

我都排隊:
3. cobra
5) Melb (其實我都想要....排埋先...但我不是住村屋 或有露台, 亦無自己物業...V_V...)

我可能死左...先有人燒間屋比我 ...>.<...  發表於 2014-7-21 12:12
chau_lyc 發表於 2014-7-21 12:21:30 |顯示全部樓層
我都排隊:
3. cobra
6) chau ( 多謝再有機會繼續搶劫^^ )
tonylhk 發表於 2014-7-21 12:28:51 |顯示全部樓層

好想排隊~ 不過, 布紋球自己都有(只係未知係公/毑), 這次留帖支持一下好了~!!
謝謝樓主
JoanneBB 發表於 2014-7-21 12:34:32 |顯示全部樓層
我又排吓隊先
3. cobra
7)JoanneBB (多謝鴨哥哥分享)

badboyxo 發表於 2014-7-21 12:59:01 來自手機 |顯示全部樓層
我覺得徒長重有型
lameric 發表於 2014-7-21 13:58:14 |顯示全部樓層
一次接晒四隻好大壓力。全軍覆沒就不好意思了。
Audrey 發表於 2014-7-21 14:04:53 |顯示全部樓層
謝謝 Luck-gor 咁快又分享。
Him211 發表於 2014-7-21 14:38:20 來自手機 |顯示全部樓層

3. cobra
7)JoanneBB (多謝鴨哥哥分享)
8)him211(有100呎平台供種植,不介意外觀徙長,有足夠地方供給4盤植物生長)
GOODluck20x 發表於 2014-7-21 15:37:51 |顯示全部樓層
今次吾单純糸分享, 系想揾個有心而又堤供倒合適環境比佢地o既有能人.  佢吾需要覺得係打緊劫或有壓力 . 因為我心信佢好輕鬆地而種得好好!

6) chau

我希望大家多點分字享圖片同簡单介绍所貼種物o既基本需求 . 加深大家對認識你 .  未來不单我, 會有更多有心肉友在多肉版作出分享, 几位較陌生會員加油呀! 再次感謝大家支持!

支持!^^  發表於 2014-7-21 16:00
Melb 發表於 2014-7-21 15:40:40 |顯示全部樓層
恭喜秋妹!!!!!!!!!!!!
cobra 發表於 2014-7-21 15:50:44 來自手機 |顯示全部樓層
恭喜、恭喜!多謝鴨師兄分享!
chau_lyc 發表於 2014-7-21 16:59:22 |顯示全部樓層
GOODluck20x 發表於 2014-7-21 15:37
今次吾单純糸分享, 系想揾個有心而又堤供倒合適環境比佢地o既有能人.  佢吾需要覺得係打緊劫或有壓力 . 因 ...

好感動....吾需要覺得有壓力....好, 就開心種肥佢地養靚佢地, 多謝
布布的幸福交比我啦
12下一頁