請問哪裡可以買到 Crimson Ice

作者: rockyyip2002 發表于 2007-8-28 17:57:57
2634 7
請問哪裡可以買到 Crimson Ice. Thanks!
prodorothyhkg 發表於 2007-8-28 18:15:08 |顯示全部樓層
1個月前在繽x買過盆,上星期去已賣晒,我問過D staff幾時會有新貨or其他品種,佢地話個零月到,即係話......
回復

rockyyip2002 發表於 2007-8-29 09:34:26 |顯示全部樓層

To prodorothyhkg

Thanks! prodorothyhkg
回復

WaiWai 發表於 2007-8-31 13:46:32 |顯示全部樓層
我曾經係伊華花舍買過這品種,你可以打電話問問他們。
回復

rockyyip2002 發表於 2007-8-31 16:32:45 |顯示全部樓層
Thanks! for your information. Wai Wai
回復

lala 發表於 2007-9-26 14:38:25 |顯示全部樓層
我 9 月頭喺花墟買到喎...  未死, 仲好靚, 但啲細花苞就枯哂...  
上星期我再去過花墟, 仲有得賣, 但得番啲唔多靚嘅... 如果有時間都可以去博吓.
(喺太子道嗰面)

話時話, 可能我條命同繽X唔夾, 喺嗰度買親花都冇好結果...  所以而家去親都只係齋睇...
回復

lala 發表於 2007-9-26 21:52:31 |顯示全部樓層
最新情報:
我今晚喺灣仔頭福臨門傾對面嘅花店見到有crimson ice 呀, 都好靚呀!
回復

rockyyip2002 發表於 2007-9-27 00:51:28 |顯示全部樓層
Thanks! for your information. LaLa.........
回復