去澳門~

作者: alexand52028 发表于 2008-7-23 11:26:23
2294 8
我尋日去完澳門返來,我去左2日,我去到住左間叫~威尼斯人~嘅酒店,好大好正,有機會你哋都去牙!!room入面d用品全部都係用苿莉花做:苿莉花香型沐浴露、苿莉花香型洗髮液、苿莉花香型護髮素、苿莉花香型潤膚露、苿莉花香型泡泡浴液、苿莉花香型肥皂、苿莉花香型洗手液、苿莉花香型...全部都係苿莉花香型...好正,有機會你都要去,好大,又有威尼斯人劇場,自助餐,餐聽,賭場...又有香桃味茶包, 好正,大到1日都行5曬,最正係單人房張牀同雙人房嘅果張牀都係雙人牀,5係單人牀,你3個人都訓到單人房,5夠,張梳化都訓到1個人,好大好正,商場好大,1日都行5曬,有mini高爾夫球場,同swimming pool,正!!仲有好多嘢玩+,超正!!!好5想離開timm!!!
jellyfishy 發表於 2008-7-23 11:42:21 |顯示全部樓層
你真係好開心喎~ 幫你移個題目去個啱d既版呀~
蛀米虫 發表於 2008-7-23 16:35:18 |顯示全部樓層
我也曾聽講呢間酒店的好評~
heiheimama 發表於 2008-7-23 17:28:55 |顯示全部樓層
不過好貴下架wo.

版主,”漫遊神洲”個”洲”字應該係”州”,冇水字旁.~
alexand52028 發表於 2008-7-24 10:57:20 |顯示全部樓層
雙人房要2千幾...
alexand52028 發表於 2008-7-24 12:01:05 |顯示全部樓層
但係好靚牙,又大大大大大大大大大大..........!!!!!!!!!!
kwanyeehui 發表於 2008-7-24 18:13:27 |顯示全部樓層
賭場我就唔想去, 不過果D苿莉花味既浴室用品馬莎都有好多賣.
澳門我就唸起咀香園.

jellyfishy 發表於 2008-7-25 11:00:59 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-7-23 17:28 發表
不過好貴下架wo.

版主,”漫遊神洲”個”洲”字應該係”州”,冇水字旁.~

要叫minmin 收呀~ 佢仲有個錯別字都未得閒改呀~
alexand52028 發表於 2008-7-25 11:24:54 |顯示全部樓層
哈哈哈,好!!!嗰日拉大隊去食最好食嘅豆腐花,超正!!!