白色底紫色邊靚靚AV葉 (完了)

作者: mandm 發表于 2008-7-22 09:46:55
1653 12
[分享] 白色底紫色邊靚靚AV葉 X 5份 (每份1片)

請注意:
盒子唔好細過 5 x 8cm,要注意郵費
在回郵信封面註明網名及"索取AV葉"

交收方法: 郵寄, 請自備回郵信封及盒子
排隊後pm我取地址

在這排隊:
1.  hipo (thanks)
2. 大甘 (thx~~^^)
3. tabo (thankyou)
4. 卓男媽
5. mimo

hipo 發表於 2008-7-22 09:48:33 |顯示全部樓層
白色底紫色邊靚靚AV葉

請注意:

排隊後pm我取地址

在這排隊:
2.
3.
4.
5.
回復

大甘 發表於 2008-7-22 09:49:08 |顯示全部樓層
2.  大甘 (thx~~^^)
3.
4.
5.

回復

tabo 發表於 2008-7-22 09:49:54 |顯示全部樓層
白色底紫色邊靚靚AV葉

請注意:

排隊後pm我取地址

在這排隊:
4.
5.
回復

卓男媽 發表於 2008-7-22 10:00:32 |顯示全部樓層
白色底紫色邊靚靚AV葉

請注意:

排隊後pm我取地址

在這排隊:
4. 卓男媽 (thank you)
5.

回復

惡姨 發表於 2008-7-22 10:17:12 |顯示全部樓層
白色底紫色邊靚靚AV葉

請注意:

排隊後pm我取地址

在這排隊:
4. 卓男媽
5.惡姨 -謝謝
回復

danica 發表於 2008-7-22 10:24:02 |顯示全部樓層
都係靚女一名啦, 好有十字feel
回復

mandm 發表於 2008-7-22 10:32:28 |顯示全部樓層
以上各位已排隊的朋友,除左大甘外其餘都未pm我嘅!
回復

mandm 發表於 2008-7-22 14:01:54 |顯示全部樓層
仲未收到tabo嘅pm!
回復

mandm 發表於 2008-7-23 12:06:06 |顯示全部樓層
由於惡姨唔要,所以仲有一個位!
回復

mimo 發表於 2008-7-23 12:21:52 |顯示全部樓層
原帖由 mandm 於 2008-7-23 12:06 發表
由於惡姨唔要,所以仲有一個位!

我想要....
回復

卓男媽 發表於 2008-7-28 13:35:42 |顯示全部樓層
昨晚收到葉了, 除了葉邊有小小燶外, 其他沒問題, 現在我同佢浸緊水, 遲 d 出左 bb 再話你知, 多謝 mandm
回復

mimo 發表於 2008-8-1 08:58:22 |顯示全部樓層
收到了.... 謝謝 !
回復