Ice Storm 葉子交換任何一種 bell shape 型的迷你 AV (完結)

作者: Kimiko 發表于 2008-7-5 19:29:23
2054 14
想種 bell 型迷你種 AV 如 Sky Bells、Pixie Runaround、Fantasy Bells等.....
如有花友願意交換葉子(任何顏色或品種也可以),請 pm 我,謝謝!

Ice Storm.jpg
mandm 發表於 2008-7-5 19:35:53 |顯示全部樓層
我好似有Fantasy Bells,等我返公司睇下係咪先!
請問咩叫bell 型?

回復

heiheimama 發表於 2008-7-5 20:49:38 |顯示全部樓層
原帖由 mandm 於 2008-7-5 19:35 發表
請問咩叫bell 型?

bell型=鈴鐺型花
回復

heiheimama 發表於 2008-7-5 20:50:54 |顯示全部樓層
我有Lil Ballerina葉子or苗wo.Pixie Run Around都有.可以送俾你.不過你要就我時間(我自己都講唔埋...
回復

RIO 發表於 2008-7-5 21:33:30 |顯示全部樓層
我有sky bells呀,
可唔可以同你換呀?
回復

mandm 發表於 2008-7-5 21:35:44 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-7-5 20:49 發表

bell型=鈴鐺型花

希媽,謝謝你的解答!
回復

Kimiko 發表於 2008-7-5 23:57:38 |顯示全部樓層
原帖由 RIO 於 5-7-2008 21:33 發表
我有sky bells呀,
可唔可以同你換呀?

好吖!我地互寄吖!我 pm 地址俾你吖,謝謝!
回復

Kimiko 發表於 2008-7-6 01:17:27 |顯示全部樓層
原帖由 mandm 於 5-7-2008 19:35 發表
請問咩叫bell 型?

Mandm 多謝你先
回復

Kimiko 發表於 2008-7-6 01:24:04 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 5-7-2008 20:50 發表
我有Lil Ballerina葉子or苗wo.Pixie Run Around都有.可以送俾你.不過你要就我時間(我自己都講唔埋...

希媽多謝你先,隻 Lil Ballerina 真係好靚吖 ,你有時間就 call 我交收啦!
或者,我寄回郵給你可以嗎?
回復

mandm 發表於 2008-7-7 09:20:35 |顯示全部樓層
你睇下呢隻係咪 Fantasy Bells ,我驚 bun bun 插錯牌!
回復

Kimiko 發表於 2008-7-7 20:42:23 |顯示全部樓層
原帖由 mandm 於 7-7-2008 09:20 發表
你睇下呢隻係咪 Fantasy Bells ,我驚 bun bun 插錯牌!

我覺得以 sky bells 多啲,不過花花都好靚呀!

妙妙的 Fantasy Bells 是樣形容的~
Fantasy Bells - 半重瓣粉紅色和覆盆子色鈴鐺花。深綠色和白色組合成的斑葉。迷你型。
Fantasy Bells -http://www.dollyyeh.idv.tw/fantasy_bells.htm

Sky Bells - http://www.dollyyeh.idv.tw/sky_bells.htm

Bun Bun 成日都搞錯的!
回復

RIO 發表於 2008-7-8 10:50:21 |顯示全部樓層
我之前係bun bun時見過fantasy bell就同mandm一樣,
同sky bell比較一下有少少唔同,
sky bell d葉有斑, fantasy bell冇,
fantasy bell有噴點, sky bell冇~
回復

mandm 發表於 2008-7-8 11:11:12 |顯示全部樓層
原帖由 RIO 於 2008-7-8 10:50 發表
我之前係bun bun時見過fantasy bell就同mandm一樣,
同sky bell比較一下有少少唔同,
sky bell d葉有斑, fantasy bell冇,
fantasy bell有噴點, sky bell冇~

所以我都唔知佢係咪叫 fantasy bell,post 張相出嚟睇就最好,以免有誤會,不過我都好想知我嗰棵叫乜東東?
回復

RIO 發表於 2008-7-8 21:23:19 |顯示全部樓層
收到喇,
多謝哂~
回復

Kimiko 發表於 2008-7-8 23:14:09 |顯示全部樓層
原帖由 RIO 於 8-7-2008 21:23 發表
收到喇,
多謝哂~

我都收到了,Thanks a lot~
回復