[完] 分享 - 小豬籠草

作者: canci 發表于 2014-3-2 21:54:43
2113 12

如申請分享者多於一位,本人將從申請者中選出可獲分享的花友(並非先到先得) 。
曾購買本人出售品者, 或就我時間地點交收者, 優先考慮.
只限大圍交收.

截止時間: 2014年3月7日

小豬 #1

小豬 #2

小豬 #3

唔好問我品種, 唔記得 ^^

評分

查看全部評分

hang_ng128 發表於 2014-3-2 23:23:11 |顯示全部樓層

有興趣
小豬 #2 or #3
1. hang_ng128
可以就你時間地點
thx anyway
回復

jerrymay 發表於 2014-3-3 00:50:26 |顯示全部樓層
小豬 #1 or #2 or #3
2. Jerrymay

Thanks
回復

king35925 發表於 2014-3-3 07:16:09 來自手機 |顯示全部樓層
3 king35935
回復

king35925 發表於 2014-3-3 07:19:49 來自手機 |顯示全部樓層
2. Jerrymay.   
3. King35925
回復

amazingabrielle 發表於 2014-3-3 09:52:32 |顯示全部樓層

4. amazingabrielle (大圍ok)
回復

三點白 發表於 2014-3-3 10:08:41 |顯示全部樓層
1. hang_ng128  小豬 #2 or #3
2. Jerrymay 小豬 #1 or #2 or #3
3. King35925 小豬 #1 or #2 or #3
4. amazingabrielle (大圍ok) 小豬 #1 or #2 or #3
5. 三點白 小豬籠草 試種, 按樓主安排及分配, 謝謝.
回復

sfish 發表於 2014-3-3 11:19:17 |顯示全部樓層
3. King35925 小豬 #1 or #2 or #3
4. amazingabrielle (大圍ok) 小豬 #1 or #2 or #3
6. sfish (未種過, 無所謂, thanks - home in TW)
回復

lsk123 發表於 2014-3-3 12:44:43 |顯示全部樓層

6. sfish (未種過, 無所謂, thanks - home in TW)
7 lsk123 (大圍可下班約7時, 或星期六, 日) 任何一株都可以
回復

chutou 發表於 2014-3-3 13:11:04 |顯示全部樓層
7 lsk123 (大圍可下班約7時, 或星期六, 日) 任何一株都可以
8. Chutou -唔該 1,  謝謝分享
回復

canci 發表於 2014-3-4 10:42:58 |顯示全部樓層
反應熱烈, 提早今日五點截止.
稍後 PM 交收.
謝謝 !
回復

carlsbergman 發表於 2014-3-4 14:21:56 |顯示全部樓層
9. Carlsbergman -任何一株都可以,謝謝分享
回復

louis626 發表於 2014-3-4 16:29:10 來自手機 |顯示全部樓層
9. Carlsbergman -任何一株都可以,謝謝分享
10. Louis626任何一株都可,我住大圍,謝謝
回復