分享:S709+ 插葉苗3棵。-----完成交收

作者: Cyhui 发表于 2014-2-26 17:34:56
1372 10

現分享:S709+插葉小苗3棵(十字花插葉沒可能出十字,請留意)
注意事項:
1.   本人有絕對送與不送的決定權。
2.   收到苗後,必須在帖中回覆確認。
3.   蟲害引致損壞本人恕不負責。
4.   只接受1-5平日午飯時刻(港島線MTR 邊個站都得)交收
5.   不是先到先得!
6.   遲到大王勿申請!
7.  不接受上述要求者請勿申請。

本周六晚上完結申請!
謝謝!

下列花友,請PM電話,周一聯絡你們交收!

1. sfish, thanks (Mon-Fri, lunch Admiralty MTR)
2. eratochoi
3. homa (thanks)

評分

查看全部評分

sfish 發表於 2014-2-26 18:23:26 |顯示全部樓層

1. sfish, thanks (Mon-Fri, lunch Admiralty MTR)
eratochoi 發表於 2014-2-26 18:25:02 來自手機 |顯示全部樓層
2. eratochoi (^_^ thanks)
homa 發表於 2014-2-27 12:41:08 |顯示全部樓層
3. homa (thanks)
sleepystar 發表於 2014-2-27 18:49:34 |顯示全部樓層
4. sleepystar  (thanks) 其實我不一定要這款都得, 我是新手, 想多學習, 其他AV 小苖或修葉都冇問題, 謝謝

你邊區返工?  發表於 2014-2-28 09:33
sleepystar 發表於 2014-2-28 13:14:33 |顯示全部樓層
sleepystar 發表於 2014-2-27 18:49
4. sleepystar  (thanks) 其實我不一定要這款都得, 我是新手, 想多學習, 其他AV 小苖或修葉都冇問題, 謝謝 ...

我在將軍澳, LUNCH 時間可以過北角呢。
Cyhui 發表於 2014-3-1 20:46:43 |顯示全部樓層

下列花友,請PM電話,周一聯絡你們交收!

1. sfish, thanks (Mon-Fri, lunch Admiralty MTR) (巳收到回覆)
2. eratochoi
3. homa (thanks)(巳收到回覆)
Cyhui 發表於 2014-3-3 12:37:10 |顯示全部樓層
sleepystar 發表於 2014-2-28 13:14
我在將軍澳, LUNCH 時間可以過北角呢。

Sleepystar

會按你的行程特別安排交收給你!
eratochoi 發表於 2014-3-3 13:15:46 |顯示全部樓層
多謝晒,已交收
homa 發表於 2014-3-3 14:14:22 |顯示全部樓層
已交收,多謝分享!
sfish 發表於 2014-3-3 14:51:29 |顯示全部樓層
已交收, 多謝龍貓大大, 多謝分享