蘆薈小苗分享 -可食用(完)

作者: be753 發表于 2013-10-22 21:50:30
1766 15

現有約5-10 小棵蘆薈分享。。。 有大有小。。。如圖 (圖片後補)

可沿西鐵站交收或 郵寄盒連同來回郵票。。 請pm 時間 及地址

評分

查看全部評分

dincat 發表於 2013-10-22 23:37:38 |顯示全部樓層
1. dincat  (thank you) 西鐵線取
回復

yukyo 發表於 2013-10-23 09:20:41 |顯示全部樓層
2.  yukyo 西鐵線取 thanks
回復

shinewallace 發表於 2013-10-23 10:15:35 |顯示全部樓層

3. shinewallace  西鐵線(紅磡) 取 (thx!)
回復

cedric523 發表於 2013-10-23 12:09:07 |顯示全部樓層
3. shinewallace  西鐵線(紅磡) 取 (thx!)
4. cedric523 西鐵線(紅磡) 取 thanks
回復

小布丁 發表於 2013-10-23 12:43:04 |顯示全部樓層
5. 小布丁西鐡線取, thanks!
回復

be753 發表於 2013-10-23 13:35:32 來自手機 |顯示全部樓層
紅磡取的話。。 25 號 星期五 1915-30 。。請問shinewallace 同 cedric523 可以嗎?   另 其他西鐵站取。 可以係那個站取? 美孚 可以嗎? 還是其他? 如 美孚  可以明日 24號  1845-1900。 請覆。。
回復

cedric523 發表於 2013-10-23 14:11:49 |顯示全部樓層
be753 發表於 2013-10-23 13:35
紅磡取的話。。 25 號 星期五 1915-30 。。請問shinewallace 同 cedric523 可以嗎?   另 其他西鐵站取。  ...

我可以星期五7:15呀,想問如果有多出一棵的話,可以比多一棵嗎?我想送那棵比朋友的,thx
回復

shinewallace 發表於 2013-10-23 14:24:16 |顯示全部樓層
cedric523 發表於 2013-10-23 14:11
我可以星期五7:15呀,想問如果有多出一棵的話,可以比多一棵嗎?我想送那棵比朋友的,thx ...

i am ok too on friday, thx
回復

Jolie 發表於 2013-10-23 15:31:27 |顯示全部樓層
Jolie

請問還有蘆薈嗎?

如有的話,可否給我?

我可以星期五7:15 西鐵線(紅磡站)取...

先謝謝樓主的分享~

回復

草八刀 發表於 2013-10-23 16:23:36 |顯示全部樓層
請問仲有無呀?有既話可唔可以係尖東站取?thanks.
回復

homesweethome 發表於 2013-10-24 00:16:45 |顯示全部樓層
5. 小布丁西鐡線取, thanks!
6. homesweethome 可於25/10早上10時許西鐡線南昌至兆康任何一個站取或逢星期六早上任何時間南昌站取
回復

dincat 發表於 2013-10-24 14:30:04 來自手機 |顯示全部樓層
已取,謝謝
回復

netlkc 發表於 2013-10-25 13:24:07 |顯示全部樓層
元朗西鐵可以取嗎?
回復

be753 發表於 2013-10-26 23:33:11 |顯示全部樓層
細小蘆薈圖
回復

小布丁 發表於 2013-11-1 13:34:28 |顯示全部樓層
已取, 苗苗當日已種了落田,多謝哂
回復