延續分享精神 -14=>503 Rob's Argyle Socks 修葉 ~公佈名單

作者: N-Blythe 發表于 2013-5-3 17:06:13
1351 24

503  Rob's Argyle Socks  修葉( 已有根及小葉子) 10份, 每份一片葉子

交收方法 : 郵寄, 花友需自備己貼上 足夠郵資的郵票的回郵信封及硬盒仔
   (盒仔 size   : 約6cm x 9cm x 3cm)
請注意,不是硬盒、盒子太細小不作任何處理及寄回空盒
信封面註明申請物品名稱及網名(~歡迎重用舊信封~)

曾捐贈惠/交換康印花可以優先,非先到先得,08/05/13 15:00pm 由我分配

20130211_140351a.jpg     20130503_095018.jpg

1. 接受分享者請先登記
2. 花友如未能於公佈後一星期內寄出回郵,即當自動棄權。
3. 收到葉片後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
4. 葉片送出與否,本人有最後之決定權。
5. 如因郵寄有誤做成任何損失,本人恕不負責。
6. 公佈分享名單後,我會個別PM你們郵寄地址,信封面請注明申請物品名稱。
6. 需註明網名

** 已PM 申請者地址安排寄出回郵

公佈名單
1. hiatus( 我又排喽~^^)
2. H2O (thanks)    星期一寄出
3.yipyipamy(好想要呢!thx~) 13/05/13 收到
4. Carlsbergman (Thanks, 好靚喎) 星期一寄出
5. pannyip (多謝) 星期一寄出
6. mayl12(thx!)  20/05/2013寄出
7. 500500(thx)  取消申請
8.奔向自然(噴點好靚,多謝) 星期一寄出
9. lamfookjai (Thanks)    星期一寄出

評分

查看全部評分

hiatus 發表於 2013-5-3 17:14:20 |顯示全部樓層

这样用小瓶子浸水都好有用,回去我也做一个^^

回復

H2O 發表於 2013-5-3 17:20:29 |顯示全部樓層
2. H2O (thanks)
回復

yipyipamy 發表於 2013-5-3 17:29:32 |顯示全部樓層
3.yipyipamy(好想要呢!thx~)
回復

carlsbergman 發表於 2013-5-3 18:26:47 |顯示全部樓層
4. Carlsbergman (Thanks, 好靚喎)
回復

pannyip 發表於 2013-5-4 00:28:45 |顯示全部樓層
5. pannyip (多謝)
回復

mayl12 發表於 2013-5-4 01:13:13 |顯示全部樓層
6. mayl12(thx!)

20/05/2013寄出  發表於 2013-5-16 14:49
回復

500500 發表於 2013-5-4 05:24:45 |顯示全部樓層
7. 500500(thx)
回復

奔向自然 發表於 2013-5-4 06:30:45 來自手機 |顯示全部樓層
8.奔向自然(噴點好靚,多謝)
回復

lamfookjai 發表於 2013-5-4 07:51:23 |顯示全部樓層
8.奔向自然(噴點好靚,多謝)
9. lamfookjai (Thanks)
回復

hiatus 發表於 2013-5-9 14:23:05 |顯示全部樓層
今日已寄出盒子~
回復

carlsbergman 發表於 2013-5-10 14:04:47 |顯示全部樓層
我今日都寄出盒子啦
回復

N-Blythe 發表於 2013-5-10 16:04:30 |顯示全部樓層
500500 發表於 2013-5-4 05:24

今天收到你的盒子,不是硬膠盒,不作處理
如有興趣申請,請再寄過硬膠盒

回復

yipyipamy 發表於 2013-5-13 12:23:36 |顯示全部樓層
謝謝,星期六收到你健康的葉片啦。
回復

N-Blythe 發表於 2013-5-13 14:32:28 |顯示全部樓層
500500 發表於 2013-5-4 05:24

發表於 3 天前
今天收到你的盒子,不是硬膠盒,不作處理
如有興趣申請,請再寄過硬膠盒

新的盒子寄出未?
如明早上10:00仍未回覆,將取銷申請分享,再公開分享
回復

mayl12 發表於 2013-5-13 18:23:14 |顯示全部樓層
謝謝! 盒子明天寄出.
回復

500500 發表於 2013-5-13 21:24:25 |顯示全部樓層
取銷申請thx
回復

H2O 發表於 2013-5-14 11:40:38 |顯示全部樓層
收到了, 很健康的葉片, 謝謝你
請問係唔係可以直接入泥?

OH~~差D入左泥啦,好彩睇到姐,哈哈  發表於 2013-5-14 13:24
因郵寄及轉換了環境,建議先放水中養1星期後才下泥入温室 ^^  發表於 2013-5-14 11:43
回復

H2O 發表於 2013-5-14 13:03:15 |顯示全部樓層
N-Blythe  因郵寄及轉換了環境,建議先放水中養1星期後才下泥入温室 ^^

thank you

Happy Planting ^^  發表於 2013-5-14 15:06
回復

carlsbergman 發表於 2013-5-14 13:23:43 |顯示全部樓層
我都收到啦,好靚的小苗葉片啊,THANKS~~~

因郵寄及轉換了環境,建議先放水中養1星期後才下泥入温室 ^^  發表於 2013-5-14 15:07
Happy Planting ^^  發表於 2013-5-14 15:07
回復

12下一頁