大豐收...交換了一堆...AV 苗 ?

關閉 [複製鏈接]
作者: HLAM 发表于 2013-3-15 12:06:28
1932 17
期望已久的AV小苗........今早郵差哥哥送來了!
幾片AV葉交換了一大堆....... 真是驚喜!!!
而家好忙, 滿檯泥, 要清潔...消毒....   (因為好似亞婆喺街市收檔後, 执回來唔知乜嘢嚟的剩菜! )

今晚有時間, 會給大家欣賞欣賞........

評分

查看全部評分

ahhung68 發表於 2013-3-15 12:12:03 |顯示全部樓層
恭喜海倫姐

恭喜? 仲掩住半邊咀笑 >.<  發表於 2013-3-15 12:19
saolan 發表於 2013-3-15 12:58:10 |顯示全部樓層
恭喜海倫姐, 我都好中意凑av bb 架

好彩我臨門一腳問左物主原來佢地係孤兒, 最後冇換到...我屋企唔大, 無法再湊孤兒了.....  發表於 2013-3-15 16:21
呢班係孤兒仔, 好可憐! 父母唔知係邊個.  發表於 2013-3-15 13:32
C702 發表於 2013-3-15 13:04:02 |顯示全部樓層
呢種忙令人高興!
Louky 發表於 2013-3-15 13:23:51 |顯示全部樓層
期待睇bb相
HLAM 發表於 2013-3-15 13:43:53 |顯示全部樓層
Louky 發表於 2013-3-15 13:23
期待睇bb相

你睇到就知道佢地好可憐, 俾人冠上皇世子個名, 原來係...   

點到好我唔會將呢D貍貓換番太子, 我會好好照顧佢地嘅 (希望交換者都會好好培植我的幾片AV - 已有小B葉)

發生乜事?我都等緊AV bb  發表於 2013-3-15 15:03
helen希望你d''太子bb''生活得好好地, 唔好比人換出去啦......  發表於 2013-3-15 14:53
你知道拿....  發表於 2013-3-15 13:47
HLAM 發表於 2013-3-15 13:47:51 |顯示全部樓層
C702 發表於 2013-3-15 13:04
呢種忙令人高興!

收養孤兒, 種善因, 得善果 !  (自己讚自己善心, 其實做咗..... )

都真係好有善心....  發表於 2013-3-15 16:22
ahhung68 發表於 2013-3-15 14:43:13 |顯示全部樓層
HLAM 發表於 2013-3-15 13:43
你睇到就知道佢地好可憐, 俾人冠上皇世子個名, 原來係...   

點到好我唔會將呢D貍貓換番太子, 我 ...

何解咁講吖?你有時候影出唻俾各師兄師姐睇,看看有乜事啦
Dreamer 發表於 2013-3-15 17:21:03 |顯示全部樓層

無論是「貍貓換太子」,或是「馮京當馬涼」也好,盼花友們能洞悉典故精粹之所在

「人善被人欺,馬善被人騎。」
Louky 發表於 2013-3-15 18:23:07 |顯示全部樓層
人善被人欺,人賤才欺人
死啦,我疏忽了
siuhamster 發表於 2013-3-15 19:02:40 |顯示全部樓層

都唔知有幾多花友獲得「太子」啦
HLAM你真係好人,支持你
亦都希望個位交換者唔好再做埋d咁損人利己既事
己所不欲,勿施於人

己所不欲,勿施於人<----贊成 x 100次  發表於 2013-3-15 19:05
劍狼 發表於 2013-3-15 19:07:31 |顯示全部樓層

個新登記花友大出血真慘.

fafa18b  希望唔好再有''受害者''啦...  
x2 , 我都唔想d狸貓流左出去.

希望唔好再有''受害者''啦...  發表於 2013-3-15 19:12
fafa18b 發表於 2013-3-15 19:32:16 |顯示全部樓層
因為好似亞婆喺街市收檔後, 执回來唔知乜嘢嚟的剩菜!<----helen, 你形容得好''悲涼''呀, 諗起個情景都''流眼淚''吖
siuhamster 發表於 2013-3-15 19:49:59 |顯示全部樓層
fafa18b 發表於 2013-3-15 19:32
因為好似亞婆喺街市收檔後, 执回來唔知乜嘢嚟的剩菜!

如果有張未整理安頓好既相,應該更悲情
Louky 發表於 2013-3-15 23:39:57 |顯示全部樓層
Hlam姐,幾時post d baby相呀?可能眾花友見到d baby咁慘,會post 下保嬰丹分享,到時你的剩菜都會變返正菜,理鬼得佢阿爸阿媽係乜啫!學尹光先生話齋:Mrs One 係你係你(改咗少少),我地一定支持你揍靚班仔架!加油!
曖娜娜子 發表於 2013-3-16 01:08:32 |顯示全部樓層

。。
。。。。。。。
HLAM 發表於 2013-3-16 02:07:17 |顯示全部樓層
Louky 發表於 2013-3-15 18:23
人善被人欺,人賤才欺人
死啦,我疏忽了

其實之前有好幾位花友關心地忠告我, 這個交換者有問題.
我想只是幾片葉, 而且我已向對方取了郵寄地址(即同意交換),  便不好找什麼藉口取消.

其實1盆花的名字, 都是人們編的. 為方便辨認品種/花樣/花色. 大家在種植空間不多的地方, 都希望收集自己喜愛的品種.
無名的花, 都有很多長得很好很美的. 分享/交換是無名的, 就寫"無名", 無必要冠以一些"名媛望族"的名字, 以換取其他花友有名稱/名字的.

我相信上藝園館登記為花友的, 應該都是有愛心, 喜歡種植的人, 希望在這裡分享種植樂趣及交流心得.
大家分享/交換給花友的, 在郵寄時都會細心包裝好, 以防植物在途中枯死或被壓傷.
沒想到我收到交換者一盒乾泥沙菜.
george 發表於 2013-3-16 02:25:23 |顯示全部樓層
YanYan@ 發表於 2013-3-16 01:05
這是否網上欺凌

HK_HO,不要再用分身在本論壇搞事!
這個帖從來無人說過是誰的送出的AV苗,
但你竟按捺不住用自己的分身YanYan@替自己護航,
口出惡言,態度囂張,
我教你一句,這叫做「此地無銀三百兩」

各位花友,這事到此為止,HLAM不好意思 ,佐治要鎖帖