分享大天鵝 [蕾絲蔓] 走莖3份 (完)

作者: Sergio 发表于 2013-3-1 16:41:05
1617 21

分享大天鵝 [蕾絲蔓] 走莖3份 (完)

花式:

種植方法: http://hkplants.com/forum.php?mo ... p;page=1#pid1377376

分享物品: 大天鵝 [蕾絲蔓] 走莖

交收方法: 只限郵寄  
接受郵寄分享者請自備己貼上足夠郵票的回郵信封及一個溥荷糖盒(見圖)或同等SIZE的盒仔。

注意事項:
1.   申請是否成功,本人有絕對決定權。
2.   未能於公佈結果後 24 小時內 PM 我取地址 ,當自動棄權。
3.   未能於公佈結果後 3 天內寄出回郵,當自動棄權.
4.   申請者請在信封上面寫上網名同申請物品資料,信封上如什麼沒寫一律打回頭。
5.   寄出回郵後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
6.   花友如未能郵寄已附上足夠郵票及回郵信封,即當自動棄權。
7.   收到走莖後,必須在帖中回覆確認。
8.   郵寄涉及風險,如有遺失及/或損壞本人恕不負責。
9. 非先到先得,最後由本人自行決定獲分享者。
10. 不接受上述要求者請勿申請。

公佈結果

1.  sasa417(thanks!)我之前果棵不幸c咗,希望有抽獎運!
2.  jose666 (THANKS)
3.  ahchoychoy (Thanks!!)

請pm我取地址!

評分

查看全部評分

fafa18b 發表於 2013-3-1 16:47:40 |顯示全部樓層
小肥狗啱啱先講完抽獎, 就即刻有分享勒, 十個支持

些些~  發表於 2013-3-1 16:50
pikyiu 發表於 2013-3-1 17:06:07 |顯示全部樓層
1.  pikyiu  -  thanks
sasa417 發表於 2013-3-1 17:08:58 來自手機 |顯示全部樓層
2.sasa417(thanks!)我之前果棵不幸c咗,希望有抽獎運!

請pm我取地址!  發表於 2013-3-4 17:10
jose666 發表於 2013-3-1 17:25:50 |顯示全部樓層
2.sasa417(thanks!)我之前果棵不幸c咗,希望有抽獎運!
3. jose666 (THANKS)

請pm我取地址!  發表於 2013-3-4 17:10
hiatus 發表於 2013-3-1 18:14:02 |顯示全部樓層

3. jose666 (THANKS)
4. hiatus. ( thanks^_^)
ahchoychoy 發表於 2013-3-1 19:29:48 |顯示全部樓層
2.  sasa417(thanks!)我之前果棵不幸c咗,希望有抽獎運!
3.  jose666 (THANKS)
4.  hiatus. ( thanks^_^)
5.  ahchoychoy (Thanks!!)

請pm我取地址!  發表於 2013-3-4 17:09
rosetina 發表於 2013-3-2 14:02:28 |顯示全部樓層
2.  sasa417(thanks!)我之前果棵不幸c咗,希望有抽獎運!
6.  rosetina (thank very much )
Juna 發表於 2013-3-2 17:06:52 |顯示全部樓層
我都有好多

你都分享呀!  發表於 2013-3-2 23:53
sausau 發表於 2013-3-2 18:07:06 |顯示全部樓層
好靚呀,原來這種花叫天鵝
支持分享。

多謝支持  發表於 2013-3-2 23:53
may55 發表於 2013-3-4 16:00:19 |顯示全部樓層
6.  rosetina (thank very much )
7.  may55 (thanks!!! 希望抽中)
Sergio 發表於 2013-3-4 17:07:37 |顯示全部樓層

公佈結果

1.  sasa417(thanks!)我之前果棵不幸c咗,希望有抽獎運!
2.  jose666 (THANKS)
3.  ahchoychoy (Thanks!!)

請pm我取地址!

ahchoychoy 發表於 2013-3-5 09:22:14 |顯示全部樓層
盒子今天寄出,感謝!!
jose666 發表於 2013-3-5 16:36:45 |顯示全部樓層
已寄出回郵
Sergio 發表於 2013-3-7 13:50:03 |顯示全部樓層
ahchoychoy 發表於 2013-3-5 09:22
盒子今天寄出,感謝!!

今天已寄出!
Sergio 發表於 2013-3-8 21:08:57 |顯示全部樓層
sasa417 發表於 2013-3-1 17:08

今天已寄出!
ahchoychoy 發表於 2013-3-8 22:22:56 |顯示全部樓層
收到了, 已下盆, 感謝!!

不用客氣!Happy planting!  發表於 2013-3-9 00:22
Sergio 發表於 2013-3-10 12:51:12 |顯示全部樓層
jose666 發表於 2013-3-5 16:36
已寄出回郵

星期一會寄出!
jose666 發表於 2013-3-12 13:34:14 |顯示全部樓層
收到了, THANKS

不用客氣!Happy planting!  發表於 2013-3-12 19:17
sasa417 發表於 2013-3-12 17:18:01 來自手機 |顯示全部樓層
我仲未收到,希望唔會寄失咗!
12下一頁