(完) 分享 - 6個精華液既 "樽仔"

作者: Christopher 发表于 2012-9-25 21:28:51
1209 14

我有6個精華液既 "樽仔", 樽附有吸嘴, 可以一滴滴感吱水, 已經洗淨

時間地點 : 只供灣仔MTR 上班日晚上 6:45~7:00PM 交收, 逾時15分鐘不候

請在核實後PM本人留電話!

名單 :

1) esmonhk (已交收)

2) yeahyeah (已交收)

3) N-Blythe (已交收)

4) N-Blythe (已交收)

5) fishcrab (已交收)

6) Martina (已交收)

*** 完 ***

DSC_0280.JPG DSC_0281.JPG

評分

查看全部評分

GOODluck20x 發表於 2012-9-25 22:48:10 |顯示全部樓層

樓主d滴滴樽仔西飛利呀!! 為左滴滴樽仔 , 我幾驚辛苦先滴哂支眼藥水, 攪到e+睇野矇茶茶  

Christopher  我果D樽仲麻煩, 支野~300元支, 女人野真系好貴 =.=  發表於 3 分鐘前

早年買左支仙人掌肥水糸有埋 pump pump 個設計,就覺得個別 AV 品牌d肥水設計好麻煩耍令外用細 pump 去抽肥水. 整整0下連支細 pump 都吾見左,唉....想買支藍藥水倒左佢拎個樽仔甪0下la , 點知洗極都出藍藥水 ....掉左la @@'' 最後用左眼藥水樽仔 ><

你d樽仔好有貢獻o架 !! 搽完靚左就扺番o西la!! haha ..

TY, 我一直想清左佢, 但又唔捨得丟左佢, 我今日又買左2支, 過幾個月又有樽仔啦 LOL  發表於 2012-9-25 23:35
我果D樽仲麻煩, 支野~300元支, 女人野真系好貴 =.=  發表於 2012-9-25 22:52
esmonhk 發表於 2012-9-25 23:17:30 |顯示全部樓層
名單 :

1) esmonhk(我想要,謝謝)

2)

3)

4)

5)

6)

OK  發表於 2012-9-25 23:27
yeahyeah 發表於 2012-9-26 11:21:12 |顯示全部樓層
名單 :

2) yeahyeah (THX)

3)

4)

5)

6)

OK  發表於 2012-9-26 12:02
N-Blythe 發表於 2012-9-26 15:57:10 |顯示全部樓層
名單 :

3) N-Blythe (thanks) 29/9 愛心城市種植活動交收

4) N-Blythe (thanks) 29/9 愛心城市種植活動交收

5)

6)

OK  發表於 2012-9-26 16:07
Christopher 發表於 2012-9-27 12:30:29 |顯示全部樓層
暫定名單 :

1) esmonhk (稍候交收)

2) yeahyeah (稍候交收)

3) N-Blythe (稍候交收)

4) N-Blythe (稍候交收)

5)

6)

*** 名額上餘2位
fishcrab 發表於 2012-9-27 13:56:05 |顯示全部樓層
名單 :

3) N-Blythe (thanks) 29/9 愛心城市種植活動交收

4) N-Blythe (thanks) 29/9 愛心城市種植活動交收

5) fishcrab  29/9 愛心城市種植活動交收 ?

6)

留電話  發表於 2012-9-27 14:05
OK, PM啦  發表於 2012-9-27 14:05
Martina 發表於 2012-9-27 14:00:08 |顯示全部樓層

5) fishcrab  29/9 愛心城市種植活動交收 ?

6) Martina  29/9 愛心城市種植活動交收 ?

OK, PM留電話  發表於 2012-9-27 14:05
Christopher 發表於 2012-9-27 14:10:39 |顯示全部樓層

名單 :

1) esmonhk (已交收)

2) yeahyeah (已交收)

3) N-Blythe (已交收)

4) N-Blythe (已交收)

5) fishcrab (已交收)

6) Martina (已交收)

*** 完 ***
esmonhk 發表於 2012-9-28 10:06:00 |顯示全部樓層
多謝分享,我都29到會場取,到時見

ok ty :)  發表於 2012-9-28 10:10
N-Blythe 發表於 2012-10-4 12:36:43 |顯示全部樓層
精華液既 "樽仔" 929 愛心種植活動曰已收妥,謝謝分享

YW :)  發表於 2012-10-4 12:40
Martina 發表於 2012-10-4 13:24:15 |顯示全部樓層
多謝分享,我已於 929 愛心種植活動曰收妥精華液既 "樽仔"!

YW :)  發表於 2012-10-4 13:27
yeahyeah 發表於 2012-10-4 14:45:59 |顯示全部樓層
929交收了,謝謝

YW :)  發表於 2012-10-4 18:26
Christopher 發表於 2012-10-9 22:56:29 |顯示全部樓層
交收已於 2012-10-09 完成, 多謝大家支持
gracegarden 發表於 2012-10-15 20:31:53 |顯示全部樓層
啊! 原來可以這樣環保! VERY GOOD!
等我儲起D 俾送俾有用既人都好!

我都系上左來E度先知道有人要E D野, 之前仲煩緊要點處理佢地 lol  發表於 2012-10-15 21:36