用迷岩小苗,交換沒有的迷岩。(結束)

作者: sinningia 發表于 2008-5-11 09:43:48
2651 34
想用四株Sinn. Laura hybrid和三株Sinn. Purple Soda交換沒有的迷岩。
共六份。(Purple Soda交換已完結)
尙如四株Sinn. Laura hybrid

江江 發表於 2008-5-11 09:57:05 |顯示全部樓層
恨到口水都流埋.....沒有迷岩可同你換....
可唔可以有其它方式......
回復

sinningia 發表於 2008-5-11 09:59:51 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-5-11 09:57 發表
恨到口水都流埋.....沒有迷岩可同你換....
可唔可以有其它方式......

江江你好似有迷岩嫁!
回復

sel 發表於 2008-5-11 10:00:01 |顯示全部樓層
Sinn. Beauty 小苗 ok ?
回復

sinningia 發表於 2008-5-11 10:01:26 |顯示全部樓層
原帖由 sel 於 2008-5-11 10:00 發表
Sinn. Beauty 小苗 ok ?

對不起!我有了!有沒有其他呢?
回復

sel 發表於 2008-5-11 10:01:55 |顯示全部樓層
Sinn. Maiden Blush?
回復

sinningia 發表於 2008-5-11 10:03:44 |顯示全部樓層
原帖由 sel 於 2008-5-11 10:01 發表
Sinn. Maiden Blush?

亦都有啦!
回復

江江 發表於 2008-5-11 10:06:08 |顯示全部樓層
sinningia
講起真慚愧...我連佢地叫乜名都唔知....無奈
可以用花宝混合泥一包同你換 sinn. Laura嗎?
回復

sinningia 發表於 2008-5-11 10:11:03 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-5-11 10:06 發表
sinningia
講起真慚愧...我連佢地叫乜名都唔知....無奈
可以用花宝混合泥一包同你換 sinn. Laura嗎?

花寶?話明用迷岩交換喎!
你果隻我見過,雖然唔知名,你都可以同我換嫁,因為我冇!
回復

江江 發表於 2008-5-11 10:17:53 |顯示全部樓層
sinningia,
對唔住囉....鬼叫你盆laura引死人咩....
你指那只是否類以sinn. ans. bom dia粉紅混白百斑点那只了
嗰只剛剛大緊肚,重有成个月等,你亣唔介意到時大家交換種子....

回復

sinningia 發表於 2008-5-11 10:19:40 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-5-11 10:17 發表
sinningia,
你指那只是否類以sinn. ans. bom dia粉紅混白百斑点那只了

係呀!你想要Sinn. Laura hybrid嗎?
回復

sinningia 發表於 2008-5-11 10:26:46 |顯示全部樓層
sinningia,
嗰只剛剛大緊肚,重有成个月等,你亣唔介意到時大家交換種子.... ...

噤樣!都可以同你換嘅!你要大苗定種子呢?
回復

江江 發表於 2008-5-11 10:26:52 |顯示全部樓層
sinningia
我真係想要Sinn. laura....不過要等我的種子收成,,,.到時大家再換種子可以嗎
我唔貪心....由你決定啦....thanks

回復

sinningia 發表於 2008-5-11 10:29:56 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-5-11 10:26 發表
sinningia
我真係想要Sinn. laura....不過要等我的種子收成,,,.到時大家再換種子可以嗎
我唔貪心....由你決定啦....thanks

就噤話啦!到時PM我啦!
回復

江江 發表於 2008-5-11 10:35:31 |顯示全部樓層
sinningia
你地真係好.....
咁就一言為定啦.....thank you very much
回復

sel 發表於 2008-5-11 10:41:11 |顯示全部樓層
sinningia,
嗰只剛剛大緊肚,重有成个月等,你亣唔介意到時大家交換種子.... ...
sinn. ans. bom dia - wa, this one very good ar!!
回復

江江 發表於 2008-5-11 10:56:05 |顯示全部樓層
sel
我八.九年前種落的....本來有+多只品種....後來忘於揍女...得番三只....
一直都無同佢哋繁殖......(唔知係唔係sinn.ans.born dia 類似...  )又多得啲花友仔不嫌氣,
chris  and sinningia..他們又有耐性等我種子成熟時才交換...無言感激..
回復

sinningia 發表於 2008-5-11 11:00:48 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-5-11 10:56 發表
sel
我八.九年前種落的....本來有+多只品種....後來忘於揍女...得番三只....
一直都無同佢哋繁殖......(唔知係唔係sinn.ans.born dia 類似...  )又多得啲花友仔不嫌氣,
chris  and sinningia..他們又有耐性等我種子成 ...

江江不用太客氣啦!如果你有時間好快又好似已前噤多品種啦!
回復

江江 發表於 2008-5-11 11:07:08 |顯示全部樓層
sinningia
  我实話实說.......thanks....
回復

sinningia 發表於 2008-5-11 11:10:49 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-5-11 11:07 發表
sinningia
  我实話实說.......thanks....

我都係噤話!
回復

12下一頁