呢度有冇人鍾意煲劇呀

作者: yuwaiman 发表于 2008-5-7 11:23:26
5764 30
除咗種花花草草外,唔知有冇人鍾意煲劇呢?
八王爺 發表於 2008-5-7 17:40:15 |顯示全部樓層
咁你講吓 煲乜先!
gtrnismo 發表於 2008-5-7 17:57:41 |顯示全部樓層

我女友超鐘意

中港日韓台咩都arm

以前買老翻而家識自己b囉....
羊咩咩 發表於 2008-5-7 18:37:33 |顯示全部樓層
有呀~~之排睇左韓劇"壞愛情",鍾意左權權 ,而且呢套劇真係好好睇,近排得閒都會再睇第二次
cedric523 發表於 2008-5-7 18:55:40 |顯示全部樓層
我屋企人都有睇"壞愛情", 佢哋都話好好睇, 但我唔太識欣賞
peeseela 發表於 2008-5-7 19:21:33 |顯示全部樓層
我狂追CSI, 翻睇再翻睇.
loklok 發表於 2008-5-7 19:36:37 |顯示全部樓層
我鍾想煲現代軍事、古代戰史、國家興亡的劇/題材
IVAN 發表於 2008-5-7 20:19:50 |顯示全部樓層
想睇花樣(日)
堀北真希好搞野
littlejojo 發表於 2008-5-7 21:02:44 |顯示全部樓層
有呀...好睇就煲架啦我....宜家仲追緊heroes同prison break..唔知幾時先有最新....
韓劇就近排鍾意左之前'茶煲阿四'個男主角 ...後尾都買左2套佢既劇黎睇...一套就悶d..睇左一集無睇...另外一套大陸叫'刀手吳水晶'..都幾好睇呀....
台劇就鍾意睇賀軍翔...套'換換愛'都幾好睇...
仲有吳尊之前套'公主小妹'都唔錯...
catcatduck 發表於 2008-5-7 21:06:09 |顯示全部樓層
我屋企有中港日韓台咩都arm,仲有睇吳尊之前套'公主小妹' CSI
cuiyao 發表於 2008-5-8 04:34:10 |顯示全部樓層
我唯一煲過的只有SEX AND THE CITY...也喜歡sopranos,但不到追住看的程度..
yuwaiman 發表於 2008-5-8 10:30:47 |顯示全部樓層
我都係煲韓劇同台刻多, 啱啱睇完咖啡王子, 準備睇狗興狼, 台劇超鍾意鄭完暢套惡作刻之吻, 好好笑, 不過日頭要返工, 夜晚先煲, 放假要照顧d花, 有時真係好倦
羊咩咩 發表於 2008-5-8 12:53:28 |顯示全部樓層
原帖由 cedric523 於 2008-5-7 06:55 PM 發表
我屋企人都有睇"壞愛情", 佢哋都話好好睇, 但我唔太識欣賞

聽韓語呀?d主角個個都好入戲啊~而且劇情都唔錯
carolc 發表於 2008-5-8 15:23:35 |顯示全部樓層
原帖由 cuiyao 於 2008-5-8 04:34 發表
我唯一煲過的只有SEX AND THE CITY...也喜歡sopranos,但不到追住看的程度..

近期煲緊, 去到最後 SEASON 啦, 一路有追其他美劇如 CSI, HOUSE
有時會睇日劇
besthaha 發表於 2008-5-8 18:47:47 |顯示全部樓層
極力支持"惡作劇之吻"!!!!!!!!!
勁攪笑得o黎又感動,
煲到天紛地暗...
ahhong 發表於 2008-5-8 19:41:14 |顯示全部樓層
日劇"篤姬"~
sukyee0227 發表於 2008-5-8 19:48:05 |顯示全部樓層
近幾年like 韓劇多啲 , 電視台都買左好多韓劇
喵喵草 發表於 2008-5-8 19:59:38 |顯示全部樓層
我中意睇韓劇多d~~~~ 不過, 最近追緊兩套日劇~~~一套叫"絕對男友" 另一套叫"最後的朋友"~~ 都幾好睇架~~
sosxxx12 發表於 2008-5-8 20:26:34 |顯示全部樓層
我個人愛台劇,第2日劇
Monse 發表於 2008-5-8 22:24:27 |顯示全部樓層
原帖由 besthaha 於 2008-5-8 18:47 發表
極力支持"惡作劇之吻"!!!!!!!!!
勁攪笑得o黎又感動,
煲到天紛地暗...

是指"惡作劇之吻2"嗎?通常續集都無咁好睇咕喎,可唔可以再比啲評語呀。
Thanks a lot !
12下一頁