用 av 換迷岩

作者: jellyfishy 發表于 2008-4-29 13:16:43
7026 64
水母希望用一些 av 交換迷岩(任何 size or 種子),如果有靚靚 av 想跟水母交換也可提議.
希望各位有興趣.
交收方法:  太子/鑽石山/黃大仙/九龍塘/荔枝角...地鐵站, or 大圍火車站 or pm 面交.

交換品種:
1. Pink Drucilla (no.199) 葉苗 1 no.
2. St. Grotei mutant (no.202) 葉2片
3. Robs' Smarty Pants (no.274) 開花成株 1 no. (ayclui +Planet kid +Munchkin kisses)
4. Strewberry Fields (no.437) 苗 1 no.
5. Emerald Love (no.A53) 苗 1 no. (Chankaili)
6. Dreampuff (no.C24) 頂芽苗 1 no. (Raccoon)
7. Adeara (no.C1) 頂芽苗 1 no.
8. Icy sunset 苗 1 no.
9. Red summit 側芽苗 1 no.
10. Rob's Penny's ante 頂芽苗 1 no.
11. Splendiferous 苗 1 no.
12. Nancy Neigh (no.152) 成株 1 no.
13. Silver mink (no.240) 苗 1 no.

注意事項: 水母想要以下迷岩(也可提議非列表中的品種)
Sinn. 'Freckles' (Top priority!!)
Sinn. Country Tiger
Sinn. 'KC's Wild Fire'
Sinn. 'Laura'
Sinn. 'Sweet Sadie'
Sinn. 'Scoundrel'
Sinn. 'Scarlet Red'
Sinn. 'An's Heart of Gold'

raccoon 發表於 2008-4-29 13:38:04 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2008-4-29 13:16 發表
水母希望用一些 av 交換迷岩(任何 size or 種子),如果有靚靚 av 想跟水母交換也可提議.
希望各位有興趣.
交收方法:  太子/鑽石山/黃大仙/九龍塘/荔枝角...地鐵站, or 大圍火車站 or pm 面交.

交換品種:
1. Pink Drucil ...

你想換好多隻都在熱賣中…
http://www.hkplants.com/viewthre ... &extra=page%3D1
回復

jellyfishy 發表於 2008-4-29 13:45:49 |顯示全部樓層
原帖由 raccoon 於 2008-4-29 13:38 發表

你想換好多隻都在熱賣中…
http://www.hkplants.com/viewthre ... &extra=page%3D1

因為覺得買回來的種子可能會種成很多小苗, 到時無地方種呀 , 加上最近重整av時多了些苗, 所以諗住用來交換下迷岩咁啦~
回復

raccoon 發表於 2008-4-29 13:48:12 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2008-4-29 13:45 發表

因為覺得買回來的種子可能會種成很多小苗, 到時無地方種呀 , 加上最近重整av時多了些苗, 所以諗住用來交換下迷岩咁啦~

我都係咁諗,所以都係買少少,到時同人換好過。
回復

jellyfishy 發表於 2008-4-29 13:50:57 |顯示全部樓層
原帖由 raccoon 於 2008-4-29 13:48 發表

我都係咁諗,所以都係買少少,到時同人換好過。

不如我跟你訂的迷岩種子每份一半, 一起種, 好唔好? 你想要那些 av? 我留俾你啦~ or 我有十字花側芽 e.g. Hawaiian trail (peter贈的側芽,家下開很多花呀)
回復

八王爺 發表於 2008-4-29 13:52:59 |顯示全部樓層
無人知我有 Sinn. 'Freckles' ........
回復

raccoon 發表於 2008-4-29 13:53:28 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2008-4-29 13:50 發表

不如我跟你訂的迷岩種子每份一半, 一起種, 好唔好? 你想要那些 av? 我留俾你啦~ or 我有十字花側芽 e.g. Hawaiian trail (peter贈的側芽,家下開很多花呀)

都好喎,分擔下風險都好喎。我發唔起都仲可以靠你。
回復

heiheimama 發表於 2008-4-29 13:54:50 |顯示全部樓層
原帖由 八王爺 於 2008-4-29 13:52 發表
無人知我有 Sinn. 'Freckles' ........

水母,王爺話俾你wo!~
回復

jellyfishy 發表於 2008-4-29 13:58:09 |顯示全部樓層
八王子~~~
八王爺~~~

你真的有 sinn. Freckles 呀???????
可否留一個給水母呀? 是苗? 是種子????
你要唔要av女郎呀?
回復

jellyfishy 發表於 2008-4-29 13:59:20 |顯示全部樓層
原帖由 raccoon 於 2008-4-29 13:53 發表

都好喎,分擔下風險都好喎。我發唔起都仲可以靠你。

好! 就咁啦,你想要那個 av? 水母就立刻留給你~~
回復

raccoon 發表於 2008-4-29 14:02:28 |顯示全部樓層

好呀,我想要十字呀
回復

pearl413 發表於 2008-4-29 14:05:12 |顯示全部樓層

十字花側芽...好吸引wor...
我仲有pusilla半成株 XDDD 同 cheryl M小小苗
回復

jellyfishy 發表於 2008-4-29 14:05:14 |顯示全部樓層
原帖由 raccoon 於 2008-4-29 14:02 發表

好呀,我想要十字呀

OK, 就留個 hawaiian trail 側芽給你.
我今晚就回去cut側芽,等你的迷岩種子回來時應該個多月了,到時給你的十字花側芽應該定植了.
回復

jellyfishy 發表於 2008-4-29 14:12:06 |顯示全部樓層
原帖由 pearl413 於 2008-4-29 14:05 發表

十字花側芽...好吸引wor...
我仲有pusilla半成株 XDDD 同 cheryl M小小苗

這兩個迷岩水母也有了~
回復

raccoon 發表於 2008-4-29 14:14:56 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2008-4-29 14:05 發表

OK, 就留個 hawaiian trail 側芽給你.
我今晚就回去cut側芽,等你的迷岩種子回來時應該個多月了,到時給你的十字花側芽應該定植了.

請問要多個dreampuff得唔得?
如果你未有粉紅迷岩我可給你小苗。

回復

八王爺 發表於 2008-4-29 14:16:06 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2008-4-29 06:58 發表
八王子~~~
八王爺~~~

你真的有 sinn. Freckles 呀???????
可否留一個給水母呀? 是苗? 是種子????
你要唔要av女郎呀?

使唔使 咁誇張! 都話 無人知咯!
回復

raccoon 發表於 2008-4-29 14:18:15 |顯示全部樓層
原帖由 八王爺 於 2008-4-29 14:16 發表

王爺,依家個個都知啦!你有冇想換呀?我同你換呀!!!
回復

jellyfishy 發表於 2008-4-29 14:19:23 |顯示全部樓層
原帖由 raccoon 於 2008-4-29 14:14 發表

請問要多個dreampuff得唔得?
如果你未有粉紅迷岩我可給你小苗。

個粉紅迷岩有名字嗎? 有名字的話會較易 take record.
你要 dreampuff + hawaiian trail, OK!
回復

jellyfishy 發表於 2008-4-29 14:20:45 |顯示全部樓層
原帖由 八王爺 於 2008-4-29 14:16 發表

八王子~~~~~~
八王爺~~~~~~
咁你即係會唔會留個給水母呀呀呀??????   咪玩水母啦~
回復

八王爺 發表於 2008-4-29 14:38:49 |顯示全部樓層
無人知 就係 無人知 啦!

如果 有人知,一早被人 打刧咗!
回復

1234下一頁