[分享]Sm. Multiflora X self側芽 (完結)

作者: adakong 發表于 2012-8-24 11:47:36
1481 15

分享物品名稱:Sm. Multiflora X self側芽

份數: 4份
交收方法:   郵寄 - 使用回郵  請短訊取地址
                   花友須自備回郵信封及硬盒仔   
                     大約(size:5cm x 7cm x 2cm)

注意事項:
1. 成功分享者請pm我取地址,信封面請注明申請物品名稱及網名。
2. 花友如未能於登記後一周(31-8-2012)寄出回郵,即當自動棄權。
4. 收到側芽後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
5. 側芽送出與否,本人有最後之決定權。
6. 如因郵寄有誤做成任何損失,本人恕不負責。

側芽由本人隨機送出, 不設選擇

Sm. Multiflora X self側芽 (請附上硬盒仔)  
1) hiflower (tks) 27/8寄出 收到
2) Martina (Thanks)  30/8寄出收到
3)  Ylee (thx) 5/9寄出 收到
4) saru 27/8寄出 收到

評分

查看全部評分

adakong 發表於 2012-8-24 11:52:50 |顯示全部樓層

參考花照

回復

hiflower 發表於 2012-8-24 11:53:02 |顯示全部樓層
Sm. Multiflora X self側芽 (請附上硬盒仔)  
1) hiflower (tks)
2)
3)
4)
回復

Martina 發表於 2012-8-24 11:56:02 |顯示全部樓層
2) Martina (Thanks)
3)
4)
回復

saru 發表於 2012-8-24 11:58:05 |顯示全部樓層

3) N-Blythe (thanks)
4) saru (thx!)
回復

N-Blythe 發表於 2012-8-24 12:07:45 |顯示全部樓層
3) saru (thx!)

N-Blythe (thanks) 不好意思取消申請
回復

ylee 發表於 2012-8-24 12:10:24 |顯示全部樓層
咁等我來Sm. Multiflora X self側芽 (請附上硬盒仔)  
3) saru (thx!)
4. Ylee (thx)
回復

josie 發表於 2012-8-24 13:39:42 |顯示全部樓層
OH....我至愛的白色....太遲了...
回復

GOODluck20x 發表於 2012-8-24 17:12:13 |顯示全部樓層
ada 妹,

我寄出左個大約(size:5呎 x 7呎 x 2呎)木箱, 麻煩輕輕力放隻側芽入去丫~ 我貼足$1.4郵票. 你放入郵筒就ok o架la~

C兄專門攪氣氛! 攪攪陣!  發表於 2012-8-24 17:32
RIO
成日係樹青0搞震=.=  發表於 2012-8-24 17:18
回復

adakong 發表於 2012-8-24 17:34:09 |顯示全部樓層
GOODluck20x 發表於 2012-8-24 17:12
ada 妹,

我寄出左個大約(size:5呎 x 7呎 x 2呎)木箱, 麻煩輕輕力放隻側芽入去丫~ 我貼足$1.4郵票. 你放入 ...

你寄過來, 成盆花比埋你, 你幫我放入郵筒, 同埋比埋郵費!
回復

jose666 發表於 2012-8-24 17:44:18 |顯示全部樓層
咁快又冇, 又遲左~
回復

GOODluck20x 發表於 2012-8-24 17:48:35 |顯示全部樓層
adakong 發表於 2012-8-24 17:34
你寄過來, 成盆花比埋你, 你幫我放入郵筒, 同埋比埋郵費!

我...我..我...吾熟你環頭, 都係你放郵筒la
回復

ahchoychoy 發表於 2012-8-24 19:23:13 |顯示全部樓層
又遲左~
回復

Martina 發表於 2012-8-24 21:55:54 |顯示全部樓層
非常多謝您的分享呀!我今晚已寄出盒子給您了!請留意信箱!

好的  發表於 2012-8-25 13:16
回復

saru 發表於 2012-8-28 15:32:00 |顯示全部樓層
巳經收到了
Thanks!
回復

hiflower 發表於 2012-8-29 11:43:54 |顯示全部樓層
側芽已平安抵達了. 謝謝.

太好了! 加油  發表於 2012-8-29 17:23
回復