花墟三腳貓~~

作者: jose666 發表于 2012-8-5 09:06:25
1875 7
我尋日係花墟其中一檔 (唔記得咩名) 見到一隻三腳黑貓, 佢好可愛, 好叻叻, 不過好似幾cool下, 最後都係唔記得幫佢影反張寫真~
freda 發表於 2012-8-22 17:21:47 |顯示全部樓層
jose666 發表於 2012-8-22 16:39
wa~原來咁高職架~

所以佢咪唔駛點做野囉~~行行坐坐~~
回復

jose666 發表於 2012-8-22 16:39:59 |顯示全部樓層
freda 發表於 2012-8-22 11:06
隻貓貓係月月鳥記....佢個籠有寫佢職位係"貓經理"..

wa~原來咁高職架~
回復

freda 發表於 2012-8-22 11:06:52 |顯示全部樓層
隻貓貓係月月鳥記....佢個籠有寫佢職位係"貓經理"..
回復

rookie 發表於 2012-8-6 12:12:02 |顯示全部樓層
我唔知呀,下次見到要問下先
回復

jose666 發表於 2012-8-6 11:44:00 |顯示全部樓層
rookie 發表於 2012-8-6 11:41
唔知係唔係同一隻,係黑白貓(佢以前唔係三腳架),應該有7-8歲,有個兄弟/姊妹??一齊係間相連鋪住
重有街口個間 ...

"佢以前唔係三腳架....................."

咁你知唔知點解會得反三隻腳~??
回復

jose666 發表於 2012-8-6 11:43:19 |顯示全部樓層
rookie 發表於 2012-8-6 11:41
唔知係唔係同一隻,係黑白貓(佢以前唔係三腳架),應該有7-8歲,有個兄弟/姊妹??一齊係間相連鋪住
重有街口個間 ...

"佢以前唔係三腳架....................."

咁你知唔知點解會得反三隻腳~??
回復

rookie 發表於 2012-8-6 11:41:07 |顯示全部樓層
重有街口個間主要賣蘭花店鋪,有隻黃白貓,o的皮膚生廯,見佢愈來愈嚴重,好可憐,好多店鋪養貓係要黎捉老鼠,唔會愛惜佢地
回復