射干菖蒲球根

作者: chanpyhilda 发表于 2012-5-30 16:01:44
2986 7
份數: 3份
交收方法:  回郵(必須附上適當大小的硬盒仔) / 如花友於金鐘工作, 可考慮面交
          1) 花友必需貼足郵費
          2) 為了保障生命, 不接受軟紙盒, 如收到不合格的盒仔, 將原封不動地寄回
          3) 排隊後3日內請PM我取地址 (如花友於金鐘工作, 可考慮面交)
               4) 花友如未能於排隊後3日內PM我取地址, 當自動棄權
          5) 為保障生命, 收到地址後請立即寄出回郵         
          6) 花友收到後, 必須在帖中回覆確認
          7) 不擔保發芽率

danceing grass 019.jpg danceing grass 018.jpg
danceing grass 020.jpg

排隊
(A)
(B)
(C)

評分

查看全部評分

darrendarren 發表於 2012-6-9 13:24:24 |顯示全部樓層
已收到...想問幾耐先有花睇??

我都唔清楚  發表於 2012-6-9 21:31
菜妹 發表於 2012-6-7 17:10:52 |顯示全部樓層

已收到球根, 多謝樓主分享!

chanpyhilda  咦~~你係咪用另一個名登記分享ga??

係呢個A/C呀. PM都可以睇到HISTORY. 我戶口有問題架.

咦~~你係咪用另一個名登記分享ga??  發表於 2012-6-7 17:18
唔好客氣! 原來好鬼粗生ga~~  發表於 2012-6-7 17:16
Cora 發表於 2012-5-31 11:03:29 |顯示全部樓層
已落泥,多謝櫻主分享!

唔駛客氣!! 我嗰粒都係噚晚落泥.  發表於 2012-5-31 11:06
Cora 發表於 2012-5-30 16:40:28 |顯示全部樓層
(A)gampbsewa(thanks!)
(B) darrendarren
(C) cora (tks!)
darrendarren 發表於 2012-5-30 16:19:20 |顯示全部樓層
(C)
菜妹 發表於 2012-5-30 16:11:24 |顯示全部樓層

(B)
(C)
yeahyeah 發表於 2012-5-30 16:57:45 |顯示全部樓層
(C) cora (tks!)
(D) yeahyeah 後備