交換 - 試飲杯換小苗 (已完結)

作者: jamie 发表于 2020-7-9 11:46:51
2318 9

想用試飲杯換小苗/走莖
20隻左右換一棵,有60隻

或者換30-50ml試飲杯

迷你/半迷av,喜蔭(最想要黃鳥/伯利恆/strawberry patch/雙色噴點花),迷岩/超迷岩
種子暫不考慮

希望係有名有姓嘅品種,盡量不要NOID

容量20ml 同馬生苗個盆仔差唔多大
上闊4cm
下闊3cm
高3.6cm

最好係尖沙咀/太子/旺角東/大圍/馬鞍山交收
己己另 發表於 2020-7-13 20:17:50 來自手機 |顯示全部樓層
順利交收
己己另 發表於 2020-7-9 19:19:36 來自手機 |顯示全部樓層
jamie 發表於 2020-7-9 19:16
依棵就可以啦,我無乜位,想種多幾種<span class="emoji emoji1f603"></span>
可以係邊度交收?

Please check pm
jamie 發表於 2020-7-9 19:16:08 來自手機 |顯示全部樓層
己己另 發表於 2020-7-9 18:57
呢d小苗啱嗎?已經有小球莖。

依棵就可以啦,我無乜位,想種多幾種
可以係邊度交收?
己己另 發表於 2020-7-9 18:57:11 來自手機 |顯示全部樓層
jamie 發表於 2020-7-9 17:15
我想換魚骨頭,可以睇相嗎? thanks<span class="emoji emoji1f64f"></span><span class="emoji emoji1f3fb"></span>

呢d小苗啱嗎?已經有小球莖。

己己另 發表於 2020-7-9 18:28:59 |顯示全部樓層
呢盆好細咋wor。
另一盆係小苗,未到開花size。我明天俾相你睇。
jamie 發表於 2020-7-9 18:11:12 來自手機 |顯示全部樓層
己己另 發表於 2020-7-9 18:03
呢盆係屋企,7x7cm,已經開緊花同結果。公司有盆較細嘅苗。

依盆好大
我要細盆得㗎啦
己己另 發表於 2020-7-9 18:03:08 來自手機 |顯示全部樓層
呢盆係屋企,7x7cm,已經開緊花同結果。公司有盆較細嘅苗。

jamie 發表於 2020-7-9 17:15:43 來自手機 |顯示全部樓層
己己另 發表於 2020-7-9 12:36

喜蔭Lemon Tree走莖
迷岩Sinningia An's Nyx,已種定出新葉

我想換魚骨頭,可以睇相嗎? thanks
己己另 發表於 2020-7-9 12:36:16 |顯示全部樓層

喜蔭Lemon Tree走莖
迷岩Sinningia An's Nyx,已種定出新葉
超迷岩魚骨頭開花株(一盆有數棵)

植物在公司,有興趣明天有相睇。