免費送出仙人掌及其他植物(要暫停)

作者: 小雷子 发表于 2020-3-20 17:36:18
2343 6

請各位花友請幫忙接收植物,圖中所有仙人掌,係巨型款,亦有小型的,還有其他植物我唔知佢地係咩品種,需要到取及自行包裝!(東涌區)
所有植物係友人至愛,若果冇人要的話, 迫不得已就會掉架!
IMG-20200320-WA0009.jpg IMG-20200320-WA0005.jpg IMG-20200320-WA0002.jpg IMG-20200320-WA0003.jpg

評分

查看全部評分

蘭花花 發表於 2020-3-20 17:58:14 來自手機 |顯示全部樓層
我可以要用"江川"紫砂盤種的那棵嗎?
小雷子 發表於 2020-3-20 18:16:27 來自手機 |顯示全部樓層
蘭花花 發表於 2020-3-20 17:58
我可以要用"江川"紫砂盤種的那棵嗎?

唔好意思!剛收友人通知,要暫時停止分享!
lamkaicheung 發表於 2020-3-20 21:42:17 來自手機 |顯示全部樓層
空歡喜一場
蘭花花 發表於 2020-3-20 23:48:33 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2020-3-20 18:16
唔好意思!剛收友人通知,要暫時停止分享!

沒關係,謝謝!
PACO 發表於 2020-3-21 06:49:52 |顯示全部樓層

如果改變主意,我想要這個,哈哈
timidb 發表於 2020-3-22 04:52:29 來自手機 |顯示全部樓層
https://hkplants.com/forum.php?mod=viewthread&tid=795682&aid=839302&from=album&page=1&mobile=2

再有機會,我希望得到不死鳥