清迷岩~加左野~(完結,已貼收據~)

作者: maywong918 發表于 2011-5-12 14:19:52
2641 40

Sinn. 'Bonnie tootie' x self  定植側芽 ﹩50

Sinn. 'Cherry Sprite'台灣紅色版  定植側芽﹩90

Sinn. 'Chippewa Merry Martha' 開花株 ﹩60

Sinn. 'Country Plum Shadow'  定植側芽 ﹩60 tsoiyiu1009

Sinn. 'Country  Prayer' 有大球成株剛開完花﹩90   yihan332302793

Sinn. 'Danielle ' 未剪側芽 ﹩40

Sinn. 'Emily' 定植側芽﹩60

Sinn. 'Gabriels Horn Sport' 有球成株 ﹩80 (3安杯)

Sinn. 'HCY'S Blue Dolphin' 未剪大頂芽﹩60

Sinn. 'HCY's Gemini'  定植側芽 ﹩60

Sinn. 'HCY's Merry-go-round'有大球成株﹩90 獅頭魚

Sinn. 'Heartland's Double Dilly '未剪側芽 ﹩50

Sinn. 'Heavenly Daze' ﹩未剪側芽 ﹩40

Sinn. 'Jay's Newly Brewed'定植側芽 ﹩50

Sinn. 'Lisa' 成株有側芽 $60

Sinn. 'Little Tiger' 有球成株 &開花株 ﹩60   yihan332302793

Sinn. 'Nora's Cheerful Rose'有球成株 ﹩70   yihan332302793

Sinn. 'Nora's Orange Blossom'  未剪側芽 ﹩50

Sinn. 'Ozark Purple Freckles' 未剪頂芽 ﹩80 tsoiyiu1009

Sinn. 'Psychedelic' 未剪側芽有花苞 ﹩50

Sinn. 'Raspberries 'N' Cream' 未剪側芽 ﹩60

Sinn. 'Ugly Girl' 未剪頂芽 ﹩60  blue

Sinn. 'Yes'  有球成株 ﹩50   yihan332302793

Sinn. 'An's Mini Skirt '定植側芽(應該有球) ﹩90  ken

Sinn. 'Miriam G'開花株有大球(1安杯) ﹩130   yihan332302793

交收地點︰上水火車站

交收時間︰星期日(15/05 or 22/05)下午1點半  (時間,地點恕不更改~請考慮清楚~)
花友請PM 留聯絡電話, 謝謝~

注意事項:
- 逾時或不出席者當作棄權,不能補領
- 如有任何爭議, 本人有權作出最後的決定.
- 花友請自備購物袋 &零錢,不設找續
- 收到後, 花友必須在帖中回覆確認。
- 開花株的花苞在交收時可能已經凋謝,敬請留意

5% 捐予香港園藝館作為運作經費和相關活動開支,入帳後我會將收據在此貼出
maywong918 發表於 2011-6-1 13:05:50 |顯示全部樓層
迷岩$820
貓蟲$100
$920 x 5%=$46
請版主查收~THX~
PICT5144 (Small).jpg
回復

maywong918 發表於 2011-5-22 22:39:37 |顯示全部樓層
sobean 發表於 2011-5-22 14:10
收到健康頂芽~thanks

今日紅雨都來交收,麻煩晒~
回復

sobean 發表於 2011-5-22 14:10:17 |顯示全部樓層
收到健康頂芽~thanks
回復

maywong918 發表於 2011-5-19 13:59:18 |顯示全部樓層
sobean 發表於 2011-5-19 13:55
我要sinn Danielle ~
22/5 交收^^

多謝,請pm留電話俾我~
回復

sobean 發表於 2011-5-19 13:55:04 |顯示全部樓層
我要sinn Danielle ~
22/5 交收^^
回復

BLUE 發表於 2011-5-15 23:14:27 |顯示全部樓層
多谢!花花枝条几大
回復

maywong918 發表於 2011-5-16 01:08:44 |顯示全部樓層
BLUE 發表於 2011-5-15 23:14
多谢!花花枝条几大

我D野要有返甘上下先可以拿出來既嘛
回復

maywong918 發表於 2011-5-16 01:07:22 |顯示全部樓層
tsoiyiu1009 發表於 2011-5-15 06:00
等我教d仔女稱呼你做may姐姐先~

照單全收~
回復

maywong918 發表於 2011-5-16 01:07:42 |顯示全部樓層
ken 發表於 2011-5-15 15:05
收到靚靚花苗了,唔該晒

多謝晒~
回復

ken 發表於 2011-5-15 15:05:28 |顯示全部樓層
收到靚靚花苗了,唔該晒
回復

tsoiyiu1009 發表於 2011-5-15 06:00:32 |顯示全部樓層
maywong918 發表於 2011-5-13 16:07
我年年18~
開個玩笑罷了,別太認真呀~女人嘛,個個都想認細呀~   ...

等我教d仔女稱呼你做may姐姐先~
回復

maywong918 發表於 2011-5-13 16:07:38 |顯示全部樓層
yihan332302793 發表於 2011-5-13 16:02
我25呢,应该是称呼姐姐吧?

我年年18~
開個玩笑罷了,別太認真呀~女人嘛,個個都想認細呀~
回復

yihan332302793 發表於 2011-5-13 16:16:06 |顯示全部樓層
初来乍到的,还请多多包涵
回復

yihan332302793 發表於 2011-5-13 13:01:27 |顯示全部樓層

Sinn. 'Country  Prayer' 有大球成株剛開完花﹩90
Sinn. 'Little Tiger' 有球成株 &開花株 ﹩60
Sinn. 'Nora's Cheerful Rose'有球成株 ﹩70
Sinn. 'Yes'  有球成株 ﹩50
我要这些,谢谢
回復

yihan332302793 發表於 2011-5-13 16:02:43 |顯示全部樓層
我25呢,应该是称呼姐姐吧?
回復

maywong918 發表於 2011-5-13 16:00:20 |顯示全部樓層
yihan332302793 發表於 2011-5-13 15:58
本周日哦may姐

好的~
ps:其實我還很年輕的喔~
回復

yihan332302793 發表於 2011-5-13 15:58:58 |顯示全部樓層
本周日哦may姐
回復

maywong918 發表於 2011-5-13 15:54:35 |顯示全部樓層
yihan332302793 發表於 2011-5-13 15:52
追加  Sinn. 'Miriam G'開花株有大球(1安杯) ﹩130,谢谢~~~

好的,謝謝~
回復

maywong918 發表於 2011-5-13 15:53:19 |顯示全部樓層
yihan332302793 發表於 2011-5-13 15:45
周日下午一点半,上水火车站,请朋友代取,电话等下PM你

我意思係話,係本周日(15/05)定下周日(22/05)呢?
回復

123下一頁