作者: PSC 發表于 2019-9-2 12:14:31
2428 10

分享數量:1盆(約4.5吋闊左右)

交收方式:面交,只限於旺角港鐵站內A出口大堂(可不出閘)

注意事項:
請先排隊登記,確認接受分享者,請4小時內pm本人留聯絡電話,並且一星期內完成交收,否則當放棄論。
如遇排隊次序有爭議,本人有權作出最後的決定。
登記之花友需親自領取,不接受代領。
逾時或不出席者當作棄權,不能補領。
花友請自備購物袋
因日晒雨淋,膠花盆已有破損,介意者請勿申請!
建議請自行換泥及消毒,如植物有蟲害,本人不會負責。
收到分享後,請在帖中回覆確認。

評分

查看全部評分

sam 發表於 2019-9-9 18:30:09 |顯示全部樓層
收到好多禮物
回復

sam 發表於 2019-9-6 20:36:33 |顯示全部樓層
我再次多謝你至啱
回復

PSC 發表於 2019-9-6 19:15:12 來自手機 |顯示全部樓層
sam 發表於 2019-9-6 14:24
只是說說笑,謝謝分享!可到你家樓下取,已PM...  :-)

多謝你肯收留我啲花,如果遲啲再冇人收留,就要留底佢喺天台自生自滅
回復

sam 發表於 2019-9-6 14:24:08 |顯示全部樓層
sam 發表於 2019-9-6 13:59
已經幾日,居然無人收留?咁我冒險去拎啦!

只是說說笑,謝謝分享!可到你家樓下取,已PM...  :-)
回復

sam 發表於 2019-9-6 13:59:14 |顯示全部樓層
已經幾日,居然無人收留?咁我冒險去拎啦!
回復

yunge0 發表於 2019-9-5 06:12:39 來自手機 |顯示全部樓層
有人要的,只是最近社會不安,唔敢周圍去吧!
回復

PSC 發表於 2019-9-5 00:50:34 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-9-4 21:02
我冇風雨蘭喎!知不過係冇地方,冇得種!
如果將來有地方,一定要試下!<span class="emoji emoji1f604"></span> ...

將來有地方記得搵我
回復

小雷子 發表於 2019-9-4 21:02:00 來自手機 |顯示全部樓層
PSC 發表於 2019-9-4 19:35
早3年前分享同一樣嘅嘢都唔夠分,風雨蘭太易種又容易有種子,可能已經個個花友都有了<span class="emoji emoji1f605"></span> ...

我冇風雨蘭喎!知不過係冇地方,冇得種!
如果將來有地方,一定要試下!
回復

PSC 發表於 2019-9-4 19:35:55 來自手機 |顯示全部樓層
早3年前分享同一樣嘅嘢都唔夠分,風雨蘭太易種又容易有種子,可能已經個個花友都有了
回復

B17 發表於 2019-9-4 17:42:32 來自手機 |顯示全部樓層
bunbun廿五蚊只得三四粒,呢盆段秤要幾百,咁都冇人要,奇怪!
回復