wishing u all happy planting ^^

作者: newbie 发表于 2009-9-9 11:13:08
3606 53
day day happy day day smile

staplefordgem 發表於 2009-9-9 14:36:09 |顯示全部樓層
朵朵花都好靚呀
newbie 發表於 2009-9-9 17:26:55 |顯示全部樓層
staplefordgem: 朵朵花都好靚呀
thanks )))))))))))))))))
staplefordgem 發表於 2009-9-9 17:29:27 |顯示全部樓層
newbie: thanks )))))))))))))))))
you are welcome
小語 發表於 2009-9-9 17:33:31 |顯示全部樓層
lovely!
newbie 發表於 2009-9-9 17:36:39 |顯示全部樓層
小語: lovely!
thanks
hows yr secondary school life ?
小語 發表於 2009-9-9 17:41:43 |顯示全部樓層
newbie: thanks
hows yr secondary school life ?
一般吧...
又唔算開心既
好難識到朋友喔
好多人都好幸運,可以同自己朋友同一班
但我無一個朋友同我一班呢!!
D人通常只會同自己朋友一齊
我想同佢地傾下計都唔得
最多都係大家打完招呼就唔理你咁..
小語 發表於 2009-9-9 17:41:44 |顯示全部樓層
newbie: thanks
一般吧...
又唔算開心既
好難識到朋友喔
我想同佢地傾下計都唔得
最多都係大家打完招呼就唔理你咁..
蕙蕙 發表於 2009-9-9 18:54:45 |顯示全部樓層
記住要always人如花花, 花花靚靚, 心情靚靚
newbie 發表於 2009-9-9 19:11:26 |顯示全部樓層
蕙蕙: 記住要always人如花花, 花花靚靚, 心情靚靚
thanks ^^ 花花靚靚, 心情靚靚 !! yes yes yes !!! i will.. u will.. we all will ^^
蕙蕙 發表於 2009-9-9 19:21:59 |顯示全部樓層
newbie: thanks ^^ 花花靚靚, 心情靚靚 !! yes yes yes !!! i will.. u will.. we all will ^^
we should spread out this spirit!  
GOODluck20x 發表於 2009-9-9 21:10:49 |顯示全部樓層
d 花好 令...
newbie 發表於 2009-9-9 21:13:54 |顯示全部樓層
GOODluck20x: d 花好 令...
THX 你見過哂啦.不過我日睇夜睇都一樣咁鐘意.
秋播新種子,希望春天有D新花花啦
newbie 發表於 2009-9-9 21:15:23 |顯示全部樓層
小語: 一般吧...
又唔算開心既
好難識到朋友喔
我想同佢地傾下計都唔得
OOOH.. 多D同人下傾下啦... TRY TO 主動D去識人啦.
好似係LEE個WEBSITE都係
WAH 發表於 2009-9-9 21:18:08 |顯示全部樓層
你實happy planting 啦成日咁多靚花
GOODluck20x 發表於 2009-9-9 21:18:30 |顯示全部樓層
newbie: THX 你見過哂啦.不過我日睇夜睇都一樣咁鐘意.
秋播新種子,希望春天有D新花花啦
當然la~ 美丽系百看不厭
newbie 發表於 2009-9-9 21:24:17 |顯示全部樓層
WAH: 你實happy planting 啦成日咁多靚花
都幾架 thanks ^^
除左見到d唔想見嘅野
newbie 發表於 2009-9-9 21:25:56 |顯示全部樓層
GOODluck20x: 當然la~ 美丽系百看不厭
D 花花真係好特別, 朵朵不同
好期待我d黑色花... 我估我一定會好偏心.. 點算 !! @@ !!
WAH 發表於 2009-9-9 21:26:27 |顯示全部樓層
newbie: 都幾架 thanks ^^
除左見到d唔想見嘅野
又黎啦
WAH 發表於 2009-9-9 21:26:27 |顯示全部樓層
newbie: 都幾架 thanks ^^
除左見到d唔想見嘅野
又黎啦
123下一頁

聯絡園藝館|手機版|HKplants