[開源植物] Cosmos sulphureus 黃花波斯菊 (完)

作者: 小白 发表于 2010-10-28 23:44:26
3083 17

名稱 :  Cosmos sulphureus 黃花波斯菊

份數 : 5份 (每份10 粒)

繁殖方法 : 播種

參考:
http://www.wildflowerinformation.org/Wildflower.asp?ID=47
http://www.hljh.tcc.edu.tw/teach ... %96%AF%E8%8F%8A.htm

交收方法 : 郵寄, 請支付$2.00 ~ 2.04 以知識別 (登記後請於24小時內 pm 我, 我會給戶口號碼入數), 3 天內不完成交易, 當作取消分享
* 需自行承擔郵寄失誤及郵件破損的風險,本人絕不負責。

1. 2.00 Marcus Lee (11 月3 日寄出)
2. 2.01 yukichloe (11 月3 日寄出)
3. 2.02 ESMONHK (11 月3 日寄出)
4. 2.03  iluvuboyz (11 月9 日寄出)
5. 冰兒 (12 月 6 日寄出)

評分

查看全部評分

冰兒 發表於 2010-12-7 19:58:09 |顯示全部樓層
回復 1# 小白

已收到,謝謝!
冰兒 發表於 2010-12-3 19:50:58 |顯示全部樓層
1. 2.00 Marcus Lee (11 月3 日寄出)
2. 2.01 yukichloe (11 月3 日寄出)
3. 2.02 ESMONHK (11 月3 日寄出)
4. 2.03  iluvuboyz (11 月9 日寄出)
5. 2.04 冰兒
iluvuboyz 發表於 2010-11-11 16:16:45 |顯示全部樓層
收到種子了啦~~~謝謝小白的分享喔。
小白 發表於 2010-11-7 01:06:12 |顯示全部樓層
收到LA,多謝小白,我有草莓苗(自己栽種)一棵,閣下有冇興趣收留佢呀!請PM我 ...
esmonhk 發表於 2010-11-6 18:30

我都有種子.. 未發...  謝謝add6icon
esmonhk 發表於 2010-11-6 18:30:42 |顯示全部樓層
收到LA,多謝小白,我有草莓苗(自己栽種)一棵,閣下有冇興趣收留佢呀!請PM我
iluvuboyz 發表於 2010-11-6 16:40:23 |顯示全部樓層
請查收款項~thanks~~
yukichloe 發表於 2010-11-4 22:18:05 |顯示全部樓層
今天收到種子,多謝小白
孖吉 發表於 2010-11-4 21:02:22 |顯示全部樓層
收到了,多謝小白
iluvuboyz 發表於 2010-11-4 16:47:46 |顯示全部樓層
1. 2.00 Marcus Lee (好開心呀,我最 cheap  )
2. 2.01 yukichloe
3. 2.02 ESMONHK (我弄錯左,原來唔駛做後備)
4  2.03 iluvuboyz (thx for yr sharing!!~)
5. 2.04
yukichloe 發表於 2010-11-1 22:02:06 |顯示全部樓層
照片 14899.JPG
esmonhk 發表於 2010-10-30 12:43:59 |顯示全部樓層
esmonhk 發表於 2010-10-29 21:53:39 |顯示全部樓層
1. 2.00 Marcus Lee (好開心呀,我最 cheap  )
3. 2.02 ESMONHK (我弄錯左,原來唔駛做後備)
4  2.03
5. 2.04
esmonhk 發表於 2010-10-29 21:51:41 |顯示全部樓層
我又來遲左呀....有冇得做後備
yukichloe 發表於 2010-10-29 21:41:20 |顯示全部樓層
3. 2.02
4  2.03
5. 2.04
小白 發表於 2010-10-29 00:06:30 |顯示全部樓層
回復  小白
你成日都有花花既,不如叫小白花啦
billy72875 發表於 2010-10-29 00:03

咩呀..... 而家唔分享, 唔通發哂做苗先分享
billy72875 發表於 2010-10-29 00:03:31 |顯示全部樓層
回復 1# 小白
你成日都有花花既,不如叫小白花啦
孖吉 發表於 2010-10-28 23:46:19 |顯示全部樓層

1. 2.00 Marcus Lee (好開心呀,我最 cheap )
2. 2.01
3. 2.02
4  2.03
5. 2.04