有冇人知??

作者: yannes 發表于 2008-2-4 14:28:05
3013 9
我想問問有冇人知道邊度有得買刺蝟??
我想要一隻~ 請說明一下價錢~
thx~!!!
dryfish 發表於 2008-2-13 01:35:05 |顯示全部樓層
原帖由 yannes 於 2008-2-7 15:27 發表

謝謝你~請問店名是??可以話我知嗎??

sorry呀,我今日先覆你.我諗我講個間野呢,係四少所講*******~萬青園的舊址~*********
其實我都唔多肯定,不過我記得之前個到係sell蘭花架.
你係花墟有*_sell蘭花的繽紛_有花寶_*個條街,
行到尾,過馬路,你見到一間野,好黑下ge,個到仲有一部氣水機係門面
(如果找唔到呢,係周圍行下.都你個頭架喇.)
我今日先去過,見到仲有呀!去找找吧!
回復

yannes 發表於 2008-2-7 15:27:06 |顯示全部樓層
原帖由 dryfish 於 2008-2-6 23:54 發表
我係近花墟個間爬蟲店見過,價錢唔知,不過我諗OK貴.

謝謝你~請問店名是??可以話我知嗎??
回復

dryfish 發表於 2008-2-6 23:54:53 |顯示全部樓層
我係近花墟個間爬蟲店見過,價錢唔知,不過我諗OK貴.
回復

yannes 發表於 2008-2-5 15:59:24 |顯示全部樓層
我就係見人地post左好多相,佢地好cute,而且好乖巧呢~
所以我都好喜歡佢~我已經想像到佢同我家的實仔(龍貓)一齊玩的樣子~
回復

marrynut 發表於 2008-2-5 14:18:41 |顯示全部樓層
刺蝟成身都係刺, 你唔驚咩!?
回復

yannes 發表於 2008-2-5 13:31:08 |顯示全部樓層
網上睇到得幾年命......
因為佢細小,方便打理,適合我們養~
回復

noel 發表於 2008-2-5 12:19:20 |顯示全部樓層
點解想養嘅?  佢有乜嘢生活習性嫁?  長唔長命?
回復

yannes 發表於 2008-2-4 15:36:17 |顯示全部樓層
之前係uwants有好多人討論,而且說只是管制入口啦~
我上年係寵物嘉年華,都有參展的有放出來的~
應該冇問題啩~!!
回復

比得大帝 發表於 2008-2-4 15:22:58 |顯示全部樓層
刺蝟!  好似在香港是禁的啊.
回復