mk金魚街有賣龜黑店!!

作者: siu茹 发表于 2010-6-20 18:03:15
16314 26
話說我上星期六6月13號去mk金魚街買左隻龜bb番黎!!我簡龜果陣我明明話要爬緊果隻個女職員捉左隻旭都吾旭既比我!!咁佢都捉比我我就費是話吾係呢隻一陣比佢話我搗亂!!服務態度又差!!我叫佢做d野都好似好吾鋸咁!!一星期後(今日)龜仙人云遊太虛了!!我琴日再去間店望一望d龜全部都係牛牛豆豆吾旭!我吾記得間鋪叫咩名!!但我記得d職員全部都係著住深藍色制服制服上有白色英文字!!有望下次大家去金魚街買龜時小心d!!我覺得正係得豆腐花檔過2間有個阿禪果擋先信得過!!我琴日買左2隻新龜都好生猛!!又鐘意周圍爬!!應該都信得過!!個boss仲同我講話我比果間店呃左買左隻病龜番黎!!個boss捉佢果陣旭都吾旭!!但個boss d龜大部份都係生猛!!捉佢果陣會係咁掙扎!!仲叫我放生佢!!個殼仲軟琳琳!好似我買番黎果陣已經有軟殼病!!我買果陣吾知!!買番黎上網搜集完d資料果陣先知!!

評分

查看全部評分

tonylhk 發表於 2015-1-13 12:47:49 |顯示全部樓層
其實不論動物, 植物都好... 唔可以信O個D店既人, 一定要自己做足功課先得; 你講既情況成日都見...
有咩唔妥就唔好買... 你接受左拎返去(其實你都有責任)... 好好去學習做一個有責任既主人啦~
wksui 發表於 2015-1-7 21:18:41 |顯示全部樓層
買龜去'龜仔X園'最好
siu茹 發表於 2010-7-22 20:20:03 |顯示全部樓層
我個FD奶過野啦!!
benbenku 發表於 2010-7-21 23:48:20 |顯示全部樓層
一係上網搵人買羅,不過要搵d有哂圖果d先好買,同埋同賣家講定貨不對板唔買
siu茹 發表於 2010-7-21 22:36:48 |顯示全部樓層
我吾知有樓上鋪!!
sosxxx12 發表於 2010-7-15 21:56:11 |顯示全部樓層
有時上樓上鋪都ok ge~
masi 發表於 2010-7-4 01:56:14 |顯示全部樓層
金魚街d人係咁ga la~~~
cklife 發表於 2010-7-2 19:07:32 |顯示全部樓層
下次去要留意下囉....好彩我買果兩隻無乜事姐....
siu茹 發表於 2010-6-24 15:35:41 |顯示全部樓層
d野賣得貴~態度又差~仲賣病龜天~真係無陰公~~
chiman 發表於 2010-6-24 08:34:29 |顯示全部樓層
魚街藍制服果幾間係集團式黎,好多野都比其他舖貴.
態度,知識麻麻.
milan080320 發表於 2010-6-23 19:05:17 |顯示全部樓層
我星期一晚去睇過你講果間嘢

其實佢地都係打工啫, 駛唔駛出賣良心呀?
比得大帝 發表於 2010-6-23 16:07

一種米養百種人嘛~~
比得大帝 發表於 2010-6-23 16:07:30 |顯示全部樓層
我星期一晚去睇過你講果間嘢

其實佢地都係打工啫, 駛唔駛出賣良心呀?
siu茹 發表於 2010-6-23 13:15:42 |顯示全部樓層
今次交左學費,下次唔好去啦
通菜街係有好多黑店
kerorozIL 發表於 2010-6-22 15:22

雖然我遇上黑店但係我下次買新龜去左間好既店~~豆腐花檔過2檔賣龜個阿禪好好你簡左2隻最生猛既比我仲教我點樣龜龜~~
kerorozIL 發表於 2010-6-22 15:22:22 |顯示全部樓層
今次交左學費,下次唔好去啦
通菜街係有好多黑店
比得大帝 發表於 2010-6-22 14:55:51 |顯示全部樓層
話說我上星期六6月13號去mk金魚街買左隻龜bb番黎!!我簡龜果陣我明明話要爬緊果隻個女職員捉左隻旭都吾旭既 ...
siu茹 發表於 2010-6-20 18:03

6月13日係星期日,  嘻add12icon
corina 發表於 2010-6-22 14:51:20 |顯示全部樓層
問題係我買時,明明係身無所缺,無病架嘛!!佢隻眼單眼到眼珠都無左喎,我估佢已經病了一段時間的!! ...
elsa 發表於 2010-6-22 14:29

真係無良商人~
你隻龜b點呀,無咗隻眼都有機會養得大架,不過如果有病,就唔容易咯~
elsa 發表於 2010-6-22 14:29:24 |顯示全部樓層
單眼可能係發炎,好多龜龜都會嫁.我有一隻買時已經發炎,只要幫佢滴眼藥水便會好返 ...
wendy_choy_hk 發表於 2010-6-21 11:10

問題係我買時,明明係身無所缺,無病架嘛!!佢隻眼單眼到眼珠都無左喎,我估佢已經病了一段時間的!!
八王爺 發表於 2010-6-21 11:22:47 |顯示全部樓層
十幾蚊都呃 真係好賤格。
要大力打壓,可唔可以下次叫佢開單,然後去消委會告佢?
KUNO 發表於 2010-6-21 11:12:16 |顯示全部樓層
黑店就一定要幫佢大力宣傳一下,一於大大隻字咁放佢個店名出嚟!
12下一頁