分享自Prduy大小天鵝,喜蔭

作者: spinnet 發表于 2009-8-26 17:12:32
920 5
1. 大/小天鵝

宣家仲未有根, 已插泥2星期了.

2. E lilacina 走莖

已有根, 很健康.
spinnet 發表於 2009-8-28 09:54:18 |顯示全部樓層
唔知呢, 唔係好敢攪佢, 但已穩定下來, 都幾健康, 有時間可以看看.
http://www.hkplants.com/home/space-5766-do-album-picid-42903.html
PINK 發表於 2009-8-27 14:04

你棵大天鵝好綠啊, 我個棵有D黃.
回復

Prudy 發表於 2009-8-28 09:17:52 |顯示全部樓層
不用客氣....希望大家比心機種....期待欣賞開花照
回復

PINK 發表於 2009-8-27 14:04:23 |顯示全部樓層
唔知呢, 唔係好敢攪佢, 但已穩定下來, 都幾健康, 有時間可以看看.
http://www.hkplants.com/home/space-5766-do-album-picid-42903.html
回復

spinnet 發表於 2009-8-27 08:12:07 |顯示全部樓層
我也有分享自Prduy的大小天鵝及喜蔭, 不過我的是PINK PANTHER.
真的要再次多謝Prduy, 多得她, 我才可以一次過擁有大小天鵝.
PINK 發表於 2009-8-26 22:31

咁你d大小天鵝出根未呀?
回復

PINK 發表於 2009-8-26 22:31:33 |顯示全部樓層
我也有分享自Prduy的大小天鵝及喜蔭, 不過我的是PINK PANTHER.
真的要再次多謝Prduy, 多得她, 我才可以一次過擁有大小天鵝.
回復