【交換】苗/成株,每盆$1.40郵票x2個

作者: peeseela 發表于 2009-6-10 08:29:51
4024 47

【交換】苗/成株,每盆$1.40郵票x2個,盆數不限,現場交收.
613日星期六中午1:151:30灣仔地鐡站A4出口(閘內外都可以)逾時不候.
但係為左方便,當天上午我會起佢地出黎去泥入袋.
請各位先登記,方便PM我留電話.
先到先選,本人有最後話事權.

請成張名單copy,然後係後面加自己個名上去,請參照第一項.
  1) Silver Smoke x 4 (1.    2.    3.     4. )
  2) Booman x 6  
  3) Rob's Whodunit x 4
  4) Lyon's Silver Mink x 4
  5) Horitage Frolic x 4
  6) Fire Work x 4
  7) Petite Blanche x 3
  8) Lion's Shooting Star x 2
  9) Petite Blarney x 1
10) Irish Sprite x 2
11) Planet Kid x 2
12) Rob's Boondoggle x 2
13) Thunder Surprise x 1
14) Rob's Loose Noodle x 1
15) C88 x 1
16) Rob's Boolaroo x 2
17) Fire Leopand x 1
18) #225 x 1
19) C8 x 2
20) 暫時冇名 x 4

Silver Smoke (Small).JPG
Booman (Small).JPG
Rob's Whodunit (Small).JPG
Lyon's Silver Mink (Small).JPG
Horitage Frolic (Small).JPG
Fire Work (Small).JPG
Petite Banche (Small).JPG
Lion's Shooting Star (Small).JPG
Petite Blarney (Small).JPG
Irish Sprite (Small).JPG
Planet Kid (Small).JPG
Rob's Boondoggle (Small).JPG
Thunder Surprise (Small).JPG
Rob's Loose Noodle (Small).JPG
C88 (Small).JPG
Rob's Boolaroo (Small).JPG
Fire Leopand (Small).JPG
#225 (Small).JPG
C8 (Small).JPG

換泥唔記得比返個名佢,但肯定有名.

換泥唔記得比返個名佢,但肯定有名.
oneonewe 發表於 2009-6-16 00:49:37 |顯示全部樓層
多謝peeseela分享 add6icon
小苗已經到家了
回復

kim123 發表於 2009-6-14 08:20:18 |顯示全部樓層
小苗已落盆,多謝分享
20090613 (Small).jpg
回復

豬媽 發表於 2009-6-13 23:24:22 |顯示全部樓層
小苗已落盤, 健健康康, 謝謝分享!
回復

p@g 發表於 2009-6-13 23:09:12 |顯示全部樓層
我已經幫小苗移晒入盤啦!多謝分享
回復

tigersir 發表於 2009-6-13 21:59:14 |顯示全部樓層
THANKYOU SHARING!
回復

Claraslm 發表於 2009-6-13 21:04:21 |顯示全部樓層
收到小苗, 謝謝分享
回復

WENDYCKL 發表於 2009-6-13 19:06:05 |顯示全部樓層
小苗已回家,很多謝你分享add6icon
回復

tohk 發表於 2009-6-13 16:26:38 |顯示全部樓層
Thanks so much for your sharing~
回復

Evalam 發表於 2009-6-13 14:23:31 |顯示全部樓層
收到la,多謝晒add6icon
回復

peeseela 發表於 2009-6-11 13:28:28 |顯示全部樓層
咦...! 我見到 #20 Osakar 有嫁喎
點解你個表唔見左佢架
p@g 發表於 2009-6-11 10:45

係喎, 可能睇花睇漏左, 等我諗諗.
回復

peeseela 發表於 2009-6-11 13:24:17 |顯示全部樓層
唔該哂
可以俾$1郵票和$0.2郵票嗎??
oneonewe 發表於 2009-6-11 13:03

都可以.
回復

oneonewe 發表於 2009-6-11 13:03:03 |顯示全部樓層
唔該哂
可以俾$1郵票和$0.2郵票嗎??
回復

Claraslm 發表於 2009-6-11 12:05:44 |顯示全部樓層
唔該, 多謝晒add6icon
回復

WENDYCKL 發表於 2009-6-11 11:53:22 |顯示全部樓層
Yes
回復

tohk 發表於 2009-6-11 11:48:32 |顯示全部樓層
Yes, thank you~
回復

Evalam 發表於 2009-6-11 11:07:31 |顯示全部樓層
啱晒,thanks!
回復

p@g 發表於 2009-6-11 10:45:02 |顯示全部樓層
咦...! 我見到 #20 Osakar 有嫁喎
點解你個表唔見左佢架
回復

p@g 發表於 2009-6-11 10:42:36 |顯示全部樓層
29# peeseela

岩啦! 相比其他我要左咁少咋...
仲有無多d好野醒我地
回復

barbeemak 發表於 2009-6-11 09:50:16 |顯示全部樓層
你d小苗點解咁細都有花嘅?你用乜肥架?有乜心德呀?我成日買咗盆現成有花嘅返嚟,d花會好快咁謝咗同d花lum都謝埋,但棵av係唔會四嘅,但就唔會再出花,只會出葉同側芽. ...
chunyiumun 發表於 2009-6-10 19:14

我都種過迷你av, 都未試過做咁細盆種到開花, 請問你點種架
回復

123下一頁