李澤楷、梁洛施生仔?

作者: irishuen 發表于 2009-6-5 16:13:56
2657 26

李澤楷、梁洛施生仔
李嘉誠替孫取名長治

你點睇?
又會咁突然, 本人對梁洛x的感官不太好, 覺得佢人很假, 仔都生左, 難怪之前咁"高掉"解約啦~

現年 42歲的李澤楷一年多前與梁洛施傳緋聞,與此同時,梁與隸屬的英皇娛樂鬧出合約糾紛,糾纏半年後雙方協議解約,此後女方一直深居簡出,有傳她因懷孕身處外國待產。及至昨日消息終獲證實,李澤楷驚爆已榮升父親,本月 23日才滿 21歲的梁洛施,已於 4月底在多倫多為李澤楷誕下 7磅重男嬰,採取自然分娩生產,母子平安。

轉自網頁
cross 發表於 2009-6-7 23:49:46 |顯示全部樓層
咁到時香港豈不是變成李家天下,還有前途?
Vinia 發表於 2009-6-7 23:42

um就要睇下古語有冇錯..富不過三代
回復

Vinia 發表於 2009-6-7 23:42:57 |顯示全部樓層
我個人覺得長治解作[長治久安]咁!!!
我唸李嘉誠想佢呢個孫長期治理好香港,想香港人有餐安樂茶飯食!!!
eliho 發表於 2009-6-5 19:10

咁到時香港豈不是變成李家天下,還有前途?
回復

Vinia 發表於 2009-6-7 23:40:09 |顯示全部樓層
李xx問質問梁xx:  點解個仔有屎忽嘅, 你同邊個生嘅, 快d講
Peter 發表於 2009-6-5 17:07
]
這對話問得好,亦好搞笑
回復

Exodus 發表於 2009-6-7 10:32:17 |顯示全部樓層
大肚前,後富貴係唔夠架, 係唔可以一世
就算有百套 chanel都唔會夠佢洗啦

要真金白銀,實際利益代落袋至可以一世跟住梁小姐
所以小報都有講佢拿拿林係果邊買豪宅

可況小超人出名數口精,
隨時黎個要仔唔要乸, 到時 ...
p@g 發表於 2009-6-5 23:13

我相信
isabella都唔會蠢得晒
回復

flower 發表於 2009-6-5 23:49:58 |顯示全部樓層

可況小超人出名數口精,
隨時黎個要仔唔要乸, 到時想夾錢就太遲啦

要仔唔要乸, 李真係做得出嫁, 我唸佢想配種, 有優良下一代, 梁又後生又靚女, 如果李唔係有財有勢, 梁亦唔會係 lee 個時候幫李生仔, 大家有幾多真感情好難講, 李爸都係睇往個孫仔分上, 暫時容忍下, 應該唔會唔易比梁入宮既, 如果唔係點會4月生佐而家先講呀, 孫仔喎.....應該好開心咁話比人聽架, 入豪門........梁既負面新聞太多喇....
回復

kokotiger 發表於 2009-6-5 23:33:01 |顯示全部樓層
BB好可憐(除左有錢)~仲有個好狗的老豆和貪錢的阿媽add10icon
回復

p@g 發表於 2009-6-5 23:13:56 |顯示全部樓層
我唔信佢大肚之前無 d人都影到佢好富貴
Exodus 發表於 5/6/2009 21:30

大肚前,後富貴係唔夠架, 係唔可以一世
就算有百套 chanel都唔會夠佢洗啦

可況小超人出名數口精,
隨時黎個要仔唔要乸, 到時想夾錢就太遲啦
回復

Exodus 發表於 2009-6-5 21:30:00 |顯示全部樓層
係有左先有得去chanel掃貨姐!
carmen 發表於 2009-6-5 21:22

我唔信佢大肚之前無 d人都影到佢好富貴
回復

carmen 發表於 2009-6-5 21:22:50 |顯示全部樓層

分到幾多又點

都衣食無憂
可以日日去chanel掃貨喇
Exodus 發表於 2009-6-5 21:20

係有左先有得去chanel掃貨姐!
回復

Exodus 發表於 2009-6-5 21:20:31 |顯示全部樓層
唔結婚就預左啦!
傾點左生仔有幾多錢分/有幾多部戲比佢上到荷里活
p@g 發表於 2009-6-5 18:36

分到幾多又點

都衣食無憂
可以日日去chanel掃貨喇
回復

claudiatang 發表於 2009-6-5 21:16:29 |顯示全部樓層
長三文治
回復

hellokitty_971 發表於 2009-6-5 19:43:03 |顯示全部樓層
李長治,改個咁既名,「長期醫治」
cotychan 發表於 2009-6-5 18:45

monkey (105).gif
回復

irishuen 發表於 2009-6-5 19:38:35 |顯示全部樓層
李xx問質問梁xx:  點解個仔有屎忽嘅, 你同邊個生嘅, 快d講
Peter 發表於 2009-6-5 17:07

梁xx:個仔係你架~~係我特登整走晒d 安全操施變出黎
咁佢就可以含條金鑰匙, 我就可以變鳳凰啦
回復

wendy_choy_hk 發表於 2009-6-5 19:29:42 |顯示全部樓層
我想知,佢個仔有冇xx既呢(我係代千千萬萬股民問既).啋!~
heiheimama 發表於 2009-6-5 16:21

我估錯啦 ! 之前d朋友都係講佢生仔有冇xx,我話唔好甘毒啦,因為佢未必有後代. 點知我估錯左啦.
回復

eliho 發表於 2009-6-5 19:10:45 |顯示全部樓層
cotychan 發表於 2009-6-5 18:45

我個人覺得長治解作[長治久安]咁!!!
我唸李嘉誠想佢呢個孫長期治理好香港,想香港人有餐安樂茶飯食!!!
回復

cotychan 發表於 2009-6-5 18:45:31 |顯示全部樓層
回復

p@g 發表於 2009-6-5 18:36:43 |顯示全部樓層

唔結婚就預左啦!
傾點左生仔有幾多錢分/有幾多部戲比佢上到荷里活
咪得囉
回復

lillian02 發表於 2009-6-5 18:16:47 |顯示全部樓層
不過李澤楷冇諗住結婚
回復

eliho 發表於 2009-6-5 17:34:18 |顯示全部樓層
娛樂圈果然係釣金龜婿既地方!!!
之前有徐x琪,今次有粱x施,唔知之後又係邊個呢???
回復

12下一頁