今天拍的照

作者: 比得大帝 發表于 2007-9-9 22:20:49
2142 7
今天拍的照
245 070909B (Small).JPG
Carousel Pony 070909 (Small).JPG
Heritage Forlic 070909 (Small).JPG
IMGP0400 (Small).JPG
Irish Laughter 070909 (Small).JPG
Lyon's Pink Ribbons 070909 (Small).JPG
Ness' Cherry Smoke 070909 (Small).JPG
Pony Ride 070909 (Small).JPG
dumdum 發表於 2007-9-10 18:04:03 |顯示全部樓層
靓啊~~~~~~~~
回復

比得大帝 發表於 2007-9-10 09:17:23 |顯示全部樓層
原帖由 charles604498 於 2007-9-10 08:18 發表

係喎!kong好眼利!

Peter一係唔出手,一出手百花齊放!

d二奶入咗房真係開心好多, 還有很多在開花呢.
回復

比得大帝 發表於 2007-9-10 09:16:24 |顯示全部樓層
原帖由 kong 於 2007-9-9 22:51 發表
各位都開始貼花,羡慕!pony ride 好熱烈喎! heritage frolic唔多似,貼錯名?

係噃, 換盆換到亂晒添, 呢盆好似係走咗色的 concord,

又有冇人認得第四張相呀?  亞 may 姐換完盆又唔記得寫番個名  

回復

charles604498 發表於 2007-9-10 08:18:53 |顯示全部樓層
原帖由 kong 於 2007-9-9 22:51 發表
各位都開始貼花,羡慕!pony ride 好熱烈喎! heritage frolic唔多似,貼錯名?

係喎!kong好眼利!

Peter一係唔出手,一出手百花齊放!
回復

kong 發表於 2007-9-9 22:51:50 |顯示全部樓層
回復

janice 發表於 2007-9-9 22:31:49 |顯示全部樓層

好多花呀~~~~~~
見到都開心呀
回復

Grace 發表於 2007-9-9 22:25:36 |顯示全部樓層
嘩~ peter 你有咁多花開呀 ?! 正 !!
我都要努力 d 啦~
回復