【分享】*斑葉到手香枝條* {完}

作者: jose666 發表于 2013-6-13 15:58:53
1429 12

分享物品:  *斑葉到手香枝條*

交收方法:  

只限郵寄:  
接受分享者請自備己貼上足夠郵資的回郵信封及硬盒子給我, 請於信封面寫上網名及申請品。
必需硬盒約 10cm x 6cm x 2cm (信封連盒不可太高, 入不到信箱, 本人不作處理)。
如盒子不符, 將取消資格及沒收回郵封, 不另通知。

注意事項:
1.  申請是否成功,本人有絕對決定權。
2.  未能於排隊後 24 小時內 PM 我取地址 ,當自動棄權。
3.  未能於排隊後 3 天內寄出回郵,當自動棄權。
4.  申請者請在信封上面寫上網名同申請物品資料,信封上如什麼沒寫一律打回頭。
5.  寄出回郵及硬盒仔後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
6.  花友如未能郵寄己貼上足夠郵票的回郵信封及硬盒仔,即當自動棄權。
7.  收到分享後,必須在帖中回覆確認。
8.  郵寄涉及風險,如有遺失及/或損壞本人恕不負責。
9.  本人絕不保證植物生存率

請排隊:
1.  abe_bell ..... 14/6 已PM地址 ..... 20/6 寄出
2.  cylau0910 ..... 14/6 已PM地址 ..... 19/6 寄出
3.  Karine ..... 14/6 已PM地址 ..... (取消申請)
4.  小透明 ..... 14/6 已PM地址 ..... 20/6 寄出
5.  sel ..... 14/6 已PM地址 ..... 22/6 仍未收到回郵及盒仔 (當作自動棄權)

評分

查看全部評分

sel 發表於 2013-6-29 17:51:01 |顯示全部樓層
收到喇! 包裝好細心,多謝哂.
回復

abe_bell 發表於 2013-6-28 22:47:34 來自手機 |顯示全部樓層
剛收到。包裝好細心,希望救得返 =_=
回復

rrr888 發表於 2013-6-22 23:21:09 |顯示全部樓層

哎吔! 覆錯帖. 應該是收到普通嘅碰碰香至啱. 嗰隻應該食嗰呵?
回復

rrr888 發表於 2013-6-21 22:11:29 |顯示全部樓層
收到喇! 多謝哂. 原來到手香真係名副其實咁香嗰喎! 平時行花墟都冇攞嚟聞過. 想問吓你, 你有冇攞嚟沖水, 當花茶飲呀?

好似唔食得架~  發表於 2013-6-22 20:22
回復

jose666 發表於 2013-6-21 20:56:02 |顯示全部樓層
sel 發表於 2013-6-14 00:56
1. abe_bell,謝謝
2. cylau0910 thanks
3 Karine thank you

14/6 已 PM 地址給你, 但到今天 21/6 還沒有收到回郵信封及盒仔, 如果明天都收不到, 將當作棄權.

回復

cylau0910 發表於 2013-6-20 20:49:41 |顯示全部樓層
已收到了,谢谢!
回復

cylau0910 發表於 2013-6-18 18:57:01 |顯示全部樓層
唔该哂你,多谢分享,希望快D收到啦!天氣太熱了。
回復

sel 發表於 2013-6-14 00:56:43 |顯示全部樓層
4. 小透明 thank you
5. sel (thanks!)

已PM地址  發表於 2013-6-14 19:08
回復

小透明 發表於 2013-6-14 00:15:41 來自手機 |顯示全部樓層
4. 小透明 thank you

明天寄出  發表於 2013-6-19 20:55
已PM地址  發表於 2013-6-14 20:27
回復

Karine 發表於 2013-6-13 20:36:12 |顯示全部樓層

已PM地址  發表於 2013-6-14 19:07
回復

cylau0910 發表於 2013-6-13 20:28:22 |顯示全部樓層

明天寄出  發表於 2013-6-18 18:23
回復

abe_bell 發表於 2013-6-13 17:40:09 來自手機 |顯示全部樓層

明天寄出  發表於 2013-6-19 20:54
confirm 要就 PM 我取地址吧~  發表於 2013-6-13 18:20
回復