羅漢松種子

作者: wendy_choy_hk 发表于 2012-8-15 20:13:37
728 7
份數: 暫3份,每份8粒
交收方法: 郵寄    (花友需繳付$2作郵費及包裝費用,排隊後請PM我取戶口號碼(中銀銀行)) / 寄足夠郵資的回郵信封比我(可用環保信封)

需自行承擔郵寄失誤及郵件破損的風險,本人絕不負責。

注意事項:  
1. 確認接受分享者請24小時內pm我取戶口號碼     
2. 花友取得戶口號碼後3日內沒有過數, 當自動棄權
3. 收到分享後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
4. 花友過數後, 請pm通知入數日期, 銀行備考, 收件者地址和姓名
5) 花友收到種子後, 必須在帖中回覆確認
6) 本人不保證發芽率喔~
1345031154218 (Small).jpg
Blue_can 發表於 2012-8-17 14:36:00 |顯示全部樓層
1.  poch0922.thx
2.  jose666 (thanks)
3. 太陽鳥 ^^ Fan Q
4. waiting (thanks a lot)(後補位...  )
5. neptuneper (後補thx)
6. Blue_can (後補thxthx)
neptuneper 發表於 2012-8-15 22:18:04 |顯示全部樓層
4. waiting (thanks a lot)(後補位...  )
5. neptuneper (後補thx)

我睇吓明日有冇時間再去拾多d,但有花友提醒我d可能唔夠成熟.  發表於 2012-8-15 22:44
waiting 發表於 2012-8-15 22:05:27 |顯示全部樓層

4. waiting (thanks a lot)(後補位... )

我睇吓明日有冇時間再去拾多d,但有花友提醒我d可能唔夠成熟.  發表於 2012-8-15 22:44
太陽鳥 發表於 2012-8-15 20:42:58 |顯示全部樓層
jose666 發表於 2012-8-15 20:34:33 |顯示全部樓層
jose666 發表於 2012-8-15 20:34:28 |顯示全部樓層
poch0922 發表於 2012-8-15 20:28:44 |顯示全部樓層
poch0922.thx