2個多月BB 仔待領

作者: milk_b 發表于 2012-6-30 23:59:05
2203 7
佢一個月前被人棄養於馬路邊,差點就被大泥頭車車死,他還是小朋友,兩個多月大男仔,只希望生存,希望大家幫幫他找人收養,找個家...只希望有瓦遮頭,有餐溫飽,大家幫幫忙!!有意可以P.M 或者email ([email protected])
曖娜娜子 發表於 2012-7-1 01:25:07 |顯示全部樓層
有冇相呀~ 貼上相,然後上FB俾朋友forward會機會大D呢~~

希望佢可以快D有個家
回復

milk_b 發表於 2012-7-1 03:11:39 |顯示全部樓層
曖娜娜子 發表於 2012-7-1 01:25
有冇相呀~ 貼上相,然後上FB俾朋友forward會機會大D呢~~

希望佢可以快D有個家 ...

唔該你啊,希望佢快d個家啦!
回復

jose666 發表於 2012-7-1 07:45:31 |顯示全部樓層
我轉發左去 "動物村村公所 Animal Village Association (AVA)" 個fb
http://www.facebook.com/#!/pages ... AVA/193354044038231
回復

jose666 發表於 2012-7-1 07:46:49 |顯示全部樓層
我轉發左去 "動物村村公所 Animal Village Association (AVA)" 個 FB
回復

hugopoodle 發表於 2012-7-1 07:59:16 |顯示全部樓層
佢其實都幾可愛, 乖乖坐喺度影相
希望佢快啲可以搵到願意照顧佢一生嘅主人啦~
回復

claudiatang 發表於 2012-7-1 08:20:49 |顯示全部樓層
祝福你...........小狗仔﹗
回復

mingfunming 發表於 2012-7-1 10:55:50 |顯示全部樓層
小狗好可愛, 祝福佢及早日搵到個好主人
回復