合訂防水貼紙(73樓有貨取)

作者: george 发表于 2012-5-16 15:57:33
11753 129
vivi2009 發表於 2012-5-17 19:35:44 |顯示全部樓層

-因距離截止日期仍有三日,尚有興趣花友請留名後補,一俟廠商允諾加印如數,再作確認-

a. jess - 50張(麻煩哂,佐治大大)
b. evalam - 100張 (thks 版大大)
c. 惡死EE - 50張 (些些左住阿大)
d. a6019 -50張
e. gigi -50張 (噢,呢排好忙,太遲發現呢個post...唔該晒G大大~)
f.  vivi2009-50張( 謝謝 佐治 ^^ )
Lingling64 發表於 2012-5-17 19:51:35 |顯示全部樓層

-因距離截止日期仍有三日,尚有興趣花友請留名後補,一俟廠商允諾加印如數,再作確認-

e. gigi -50張 (噢,呢排好忙,太遲發現呢個post...唔該晒G大大~)
g.Lingling64-50張(麻煩哂,大大)
george 發表於 2012-5-17 19:55:48 |顯示全部樓層
Lingling64 發表於 2012-5-17 19:51

a. jess - 50張( ...

喔,你就是 lingling64

就是那位兩脇插刀、仗義幫忙、汗流浹背地為16組專業分裝的「靚靚64」。  發表於 2012-5-17 21:54
係呀!麻煩哂!  發表於 2012-5-17 20:15
hugopoodle 發表於 2012-5-17 19:58:55 |顯示全部樓層

h. hugopoodle-50張  (謝謝G大, 發咗高燒兩日miss咗~)
蕙蕙 發表於 2012-5-17 22:18:05 |顯示全部樓層

h. hugopoodle-50張  (謝謝G大, 發咗高燒兩日miss咗~)
i. 蕙蕙 - 50張 (thx george!)

係喎~ 50張真係夠你駛!?  

唔係我一個用架, 俾你激c我……

係喎~ 50張真係夠你駛!?  發表於 2012-5-17 22:39
點睇大師先係大戶啦~  發表於 2012-5-17 22:28
蕙蕙 發表於 2012-5-17 22:38:22 |顯示全部樓層
Breeze 發表於 2012-5-16 16:41
又要辛苦G超大啦~

Karine  係囉, 你做左成功男人背後的 BB 喎  發表於 14 分鐘前

點睇大師先係大戶啦~

我同人share架

甘就如Nwss54510花友甘話,甘少邊夠大師用呢~ ^_^  發表於 2012-5-17 22:45
avery 發表於 2012-5-18 00:43:21 |顯示全部樓層

j. avery 100張 ( ^^ )

痕痕 100張........自用,超大戶!  發表於 2012-5-20 17:33
george 發表於 2012-5-18 17:13:39 |顯示全部樓層
N-Blythe 發表於 2012-5-18 16:49
已過數,請查核

Hi, 可否將過數紙刪除?請傳至 [email protected],謝謝.

Sorry to cause any inconvenience ^-^  發表於 2012-5-18 22:16
N-Blythe 發表於 2012-5-18 22:10:19 |顯示全部樓層

SORRY,  arrange to fax tomorrow

已過數,請查核

CONNIE2010 發表於 2012-5-18 23:00:49 |顯示全部樓層
已入數及Email

thx
george 發表於 2012-5-19 09:21:22 |顯示全部樓層
CONNIE2010 發表於 2012-5-18 23:00
已入數及Email

thx

已收悉!
george 發表於 2012-5-19 09:21:54 |顯示全部樓層
N-Blythe 發表於 2012-5-18 22:10
SORRY,  arrange to fax tomorrow

已過數,請查核

已收悉
ivo 發表於 2012-5-19 11:20:14 |顯示全部樓層
己入數(ivo and candyafr), 請查收, thanks G 大!
george 發表於 2012-5-19 11:40:41 |顯示全部樓層
ivo 發表於 2012-5-19 11:20
己入數(ivo and candyafr), 請查收, thanks G 大!

已收悉!
wct119 發表於 2012-5-19 22:39:11 |顯示全部樓層
已入數, 請查收, thanks george.
george 發表於 2012-5-20 00:04:31 |顯示全部樓層
wct119 發表於 2012-5-19 22:39
已入數, 請查收, thanks george.

收到了
a6019 發表於 2012-5-20 21:02:50 |顯示全部樓層
候補係咪幾日後先知洗唔洗入數?
george 發表於 2012-5-20 22:56:25 |顯示全部樓層
a6019 發表於 2012-5-20 21:02
候補係咪幾日後先知洗唔洗入數?

對的!有消息會即時通知各位!
george 發表於 2012-5-21 10:20:02 |顯示全部樓層
所有後補花友之申請全部接納,請查收短信並於5月22日或之前轉賬:

j. avery 100張 ( ^^ )
a6019 發表於 2012-5-22 13:16:09 |顯示全部樓層
轉帳完畢~
thx