非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物版 版聚 (額滿)

作者: george 發表于 2012-4-5 16:49:47
13297 95
george 發表於 2012-4-9 23:47:46 |顯示全部樓層
lammanfung 發表於 2012-4-9 23:47
我出差了,來不到。另外,十字花小苗就可能要在星期三或四拿給你,有點急。 ...

Ok! PM 詳談!
回復

一丁 發表於 2012-4-10 01:53:45 |顯示全部樓層
george,我應該有些十字花小苗,有興趣的話請告訴我。

可惜我要返工 , 冇我份 ><

可唔可以調?  發表於 2012-4-10 07:52
回復

一丁 發表於 2012-4-10 09:51:14 |顯示全部樓層
可唔可以調?

新工作 , 吾方便調假 ><
吾知會有嘜嘢十字苗 ....... 好想要呀

你都有唔少十字~ 忍下啦~  發表於 2012-4-10 10:23
之前無聽你講你返新工既~唔怪之得呢期撞唔全你啦~><...  發表於 2012-4-10 10:03
VoV  發表於 2012-4-10 09:59
回復

一丁 發表於 2012-4-10 10:41:17 |顯示全部樓層
Breeze  你都有唔少十字~ 忍下啦~  發表於 13 分鐘前
小野貓  之前無聽你講你返新工既~唔怪之得呢期撞唔全你啦~><...  發表於 半小時前
N-Blythe  VoV  發表於 半小時前

Breeze ....... 十字呀 ... 點忍呀 ><
小野貓 ...... 我放假多數都會去花墟架 , 只係撞吾到你啫 ^^
N-Blythe ... 好可憐呀 ><

你找人幫你入去米得羅 ^^ cc  發表於 2012-4-10 12:27
回復

george 發表於 2012-4-10 12:48:44 |顯示全部樓層
1. Breeze (謝謝)
2. 小野貓 (謝謝George既舉辦同joycewsm既熱心幫忙)
3. kelly
4. ylee (好嘢,終於有版聚,謝謝GEORGE 大大
5. N-Blythe (thanks)
6. joycewsm
7. DORA (thanks!)
8. Ohoh(thanks)
9. 豆丁媽
10. Rocky
11: edward
12. Air (辛苦哂各位搞手, 到時一定會出席)
13. snowsnow (Thx)
14. 適少少
15. newbie - yeah gogogo !! i love 苦苣苔科 hehe
16. yeahyeah
17. mandy41leung(第一次參加版聚, 好緊張)
18. mummy (好多人都未見過,有D驚)(須待安排調更方可決定)(如順利調更,可作工作人員)
19. fnv234
20. workingbee
21. sandylam
22. 曖娜娜子("處女聚"緊張中~ 希望當日不會做個"小啞巴" XDD)
23. HLAM (新手學吓嘢, 交流交流)
24. evalam
25. iciiicream (請多多指教~)
26. nwss54510
27. Dreamer (如需要幫忙,可隨時候命)
28. kendrew
回復

prodorothyhkg 發表於 2012-4-10 17:56:56 |顯示全部樓層
哎呀,個日我比人BOOK左添,好耐冇見佐治啦~

我都好耐無見你啦!  發表於 2012-4-11 12:10
回復

maywong918 發表於 2012-4-10 18:13:34 |顯示全部樓層
prodorothyhkg 發表於 2012-4-10 17:56

私底下見面囉~
回復

george 發表於 2012-4-10 23:11:39 |顯示全部樓層
prodorothyhkg 發表於 2012-4-10 17:56

多多你好!總有機會相聚

yes  發表於 2012-4-13 19:09
回復

george 發表於 2012-4-12 23:19:42 |顯示全部樓層
ohoh 發表於 2012-4-12 23:17

Hello , ohoh, 你是否將其它收據貼錯了?
回復

cyamy 發表於 2012-4-13 08:14:59 |顯示全部樓層
2. 小野貓 (謝謝George既舉辦同joycewsm既熱心幫忙)
3. kelly
6. joycewsm
9. 豆丁媽
10. Rocky
14. 適少少
15. newbie - yeah gogogo !! i love 苦苣苔科 hehe
17. mandy41leung(第一次參加版聚, 好緊張)
18. mummy (好多人都未見過,有D驚)(須待安排調更方可決定)(如順利調更,可作工作人員)
19. fnv234
22. 曖娜娜子("處女聚"緊張中~ 希望當日不會做個"小啞巴" XDD)
24. evalam
28. kendrew
29.cyamy(我要5:00PM左右早D走,唔知可唔可以呢?)
回復

george 發表於 2012-4-13 09:51:21 |顯示全部樓層
cyamy 發表於 2012-4-13 08:14
3. kelly

No problem
回復

george 發表於 2012-4-13 09:51:53 |顯示全部樓層
3. kelly
6. joycewsm
9. 豆丁媽
10. Rocky
14. 適少少
19. fnv234
24. evalam
28. kendrew
29. cyamy(我要5:00PM左右早D走,唔知可唔可以呢?)
30. George

最後決定咗有邊D人出席呀~~ 我想mark低D名, 到時方便認識大家呀 ^^  發表於 2012-4-18 18:28
回復

ShirShir2920 發表於 2012-4-17 11:16:28 |顯示全部樓層
遲來一步了
仲可以表名嗎?
回復

george 發表於 2012-4-17 11:32:43 |顯示全部樓層
ShirShir2920 發表於 2012-4-17 11:16
遲來一步了
仲可以表名嗎?

OK, 請查收短信
回復

ShirShir2920 發表於 2012-4-17 11:44:59 |顯示全部樓層
george 發表於 2012-4-17 11:32
OK, 請查收短信

多謝安排,我排個隊先

3. kelly
6. joycewsm
9. 豆丁媽
10. Rocky
14. 適少少
19. fnv234 20. workingbee
24. evalam
28. kendrew
29. cyamy(我要5:00PM左右早D走,唔知可唔可以呢?)
30. George
31. ShirShir2920
回復

rockyyip2002 發表於 2012-4-18 10:48:34 |顯示全部樓層
AV 小苗:

442呀!!  發表於 2012-4-21 04:33
Rocky真喺好有心  發表於 2012-4-18 16:35
回復

八王爺 發表於 2012-4-18 16:18:20 |顯示全部樓層
今日先留意到這個帖。
好彩啲相熟嘅AV友都唔去,咁我遲咗都不用揼心!

咁咪少左個識新朋友的機會o羅  發表於 2012-4-18 16:24
回復

kelly 發表於 2012-4-18 16:33:05 |顯示全部樓層
八王爺 發表於 2012-4-18 16:18
今日先留意到這個帖。

我哋呢d細蟻初階嘢, 王爺嚟到都會悶啦
等G大第日搞d高級深造班, 你約埋你d知交好友, 就一定要出席架
回復

Dreamer 發表於 2012-4-19 07:42:10 |顯示全部樓層

讓我也來加推些版聚茶點 [小蜂苗]
Dreamer’s 蜂之戀曲集 bee.gif

Pink Fly
(J. Dates) Single pink wasp. Slightly bustled, dark velutina-like foliage. Miniature
Senk’s Fantasy Wasp
(9855) 01/30/2008 (R. Follett/D. Senk) Single white wasp/variable blue mottling. Medium green, serrated. Small standard
Senk’s Vespa Verde
(9873) 01/30/2008 (R. Follett/D. Senk) Single white wasp/green edge. Medium green, plain, serrated. Semiminiature
Wizard’s Danania
(S. Jones) Single white wasp/yellow markings. Light green, wavy. Standard

PINK FLY 呀!!  發表於 2012-4-19 12:47
回復

george 發表於 2012-4-19 12:19:26 |顯示全部樓層
八王爺 發表於 2012-4-18 16:18
今日先留意到這個帖。

kelly 發表於 2012-4-18 16:33
我哋呢d細蟻初階嘢, 王爺嚟到都會悶啦
等G大第日搞d高級深造班, 你約埋你d知交好友, 就一定要出席架 ...

對啊,少了舊花友參與,甚是可惜,尚好還有一群熱心的花友支持,使紫版人氣依然
王爺日理萬機,怎會留意到敝版的一個小小帖子 但王爺版的冰毒帖子,就宜請早日刪除了
回復