some other flowers

作者: Terry 發表于 2008-4-2 23:17:06
3195 28
ice-ripple  I like that purple color

This one, i forget the name, almost die last summer and is now blooming.

Petile Barnery. This one is mini but it has many flowers.

kong 發表於 2008-4-3 00:07:33 |顯示全部樓層
愛妖姬呀 terry !
回復

jellyfishy 發表於 2008-4-3 00:15:00 |顯示全部樓層
你個 no name 好索呀呀呀~~ 好十下喎~
你唔要,水母好樂意收養架~
回復

kendrew 發表於 2008-4-3 12:36:48 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2008-4-3 00:15 發表
你個 no name 好索呀呀呀~~ 好十下喎~
你唔要,水母好樂意收養架~

貪心 人地無話唔要喎
回復

jellyfishy 發表於 2008-4-3 13:46:34 |顯示全部樓層
原帖由 kendrew 於 2008-4-3 12:36 發表

貪心 人地無話唔要喎

作死你,丙水母時就識打中文字呀~
回復

tata 發表於 2008-4-3 14:01:12 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2008-4-3 13:46 發表

作死你,丙水母時就識打中文字呀~

我都想話:點解佢識打中文嘅
回復

noel 發表於 2008-4-3 16:20:02 |顯示全部樓層
hi Terry~  Nice flower ar!!
Just want to clarify.....is 愛妖姬 = Bob's Omega?
回復

Nancy 發表於 2008-4-3 16:45:52 |顯示全部樓層
係呀, terry,愛妖姬呀,你花名忘記了,就佢媽咪我都忘了....
kim,妳有興趣,我分無理佢,呢幾日望,有幾側芽喎,但係總細,唔敢cut喎...
回復

kong 發表於 2008-4-3 16:52:06 |顯示全部樓層
原帖由 Nancy 於 2008-4-3 16:45 發表
係呀, terry,愛妖姬呀,你花名忘記了,就佢媽咪我都忘了....
kim,妳有興趣,我分無理佢,呢幾日望,有幾側芽喎,但係總細,唔敢cut喎...

nancy, 你今日講嘢有少少.............恍惚喎? 同囡囡戰鬥緊嗎?
回復

jellyfishy 發表於 2008-4-3 17:02:39 |顯示全部樓層

bb話? 我明架我明架~~ 
你意思係咪:"kim,你有興趣的話,我分一個愛妖姬給你,不過呢幾日忙,個母株又細,等遲些再cut葉俾你...”
 對不對?
回復

kong 發表於 2008-4-3 17:55:32 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2008-4-3 17:02 發表

你意思係咪:"kim,你有興趣的話,我分一個愛妖姬給你,不過呢幾日忙,個母株又細,等遲些再cut葉俾你...”
 對不對? ...

話你唔明啦,等我解話:" kim,你有興趣, 我盆花(愛妖姬)無理佢,呢幾日望下佢,佢有幾隻側芽喎,但係仲細,唔敢cut佢喎"
回復

Terry 發表於 2008-4-3 23:50:39 |顯示全部樓層
原帖由 noel 於 2008-4-3 16:20 發表
hi Terry~  Nice flower ar!!
Just want to clarify.....is 愛妖姬 = Bob's Omega?

I have no idea since I haven't surfed AV news for time.

And I forget who gave this one to me two years ago.
回復

Terry 發表於 2008-4-3 23:53:36 |顯示全部樓層
原帖由 kong 於 2008-4-3 00:07 發表
愛妖姬呀 terry !

Kong,
thanks for telling me! You remind me of those "妖姬" I had had before.
回復

Terry 發表於 2008-4-3 23:55:50 |顯示全部樓層

Nancy,
Is that you? You have a baby la... how long we haven't seen?: hihi
回復

Terry 發表於 2008-4-4 00:32:52 |顯示全部樓層
原帖由 kong 於 2008-4-3 17:55 發表

話你唔明啦,等我解話:" kim,你有興趣, 我盆花(愛妖姬)無理佢,呢幾日望下佢,佢有幾隻側芽喎,但係仲細,唔敢cut佢喎"

Kong,
回復

老盛 發表於 2008-4-4 10:22:38 |顯示全部樓層
原帖由 Terry 於 2008-4-3 23:50 發表

I have no idea since I haven't surfed AV news for time.

And I forget who gave this one to me two years ago.

I think 愛妖姬 = Bob's Omega~~~~~~~
回復

Nancy 發表於 2008-4-4 23:05:58 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2008-4-3 17:02 發表

對不對? ...

哈哈哈,未做媽咪,對bb話既接收能力係爭d,我係想比個側芽過妳,不過要等佢地大個d先...
回復

Nancy 發表於 2008-4-4 23:08:51 |顯示全部樓層
原帖由 kong 於 2008-4-3 17:55 發表

媽咪級真係唔同d,全中,講晒我想講既野...kong,呢位靚女都係妳家嫁過來的,妳總想唔想養番個呢?

回復

Nancy 發表於 2008-4-4 23:11:51 |顯示全部樓層
原帖由 Terry 於 2008-4-3 23:55 發表

Nancy,
Is that you? You have a baby la... how long we haven't seen?: hihi

terry,好耐好耐無見啦,應該兩三年無見啦.....係呀我有個囡囡啦,second baby今年十一月又出世啦...
回復

kong 發表於 2008-4-5 00:52:02 |顯示全部樓層
原帖由 Nancy 於 2008-4-4 23:11 發表

terry,好耐好耐無見啦,應該兩三年無見啦.....係呀我有個囡囡啦,second baby今年十一月又出世啦...

嘩! 你係得嘅!
回復

12下一頁