Keith Roseland - Perfect day at garden

作者: keithlee 发表于 2012-3-11 00:09:09
2276 8

Old Post:http://hkplants.com/thread-41780-1-1.html

評分

查看全部評分

caca8j 發表於 2012-3-11 00:31:47 |顯示全部樓層
今次D圖細咗少少,
但一樣咁靚,

尾2嗰棵係咪GRAHAM THOMAS呀?
(其實我隻隻都想問...)
theresagood 發表於 2012-3-20 23:43:42 |顯示全部樓層
我見到淘寶有人盜用你D相
你D ER好靚
keithlee 發表於 2012-3-23 11:55:31 |顯示全部樓層
caca8j 發表於 2012-3-11 00:31
今次D圖細咗少少,
但一樣咁靚,

那個是 JUDE THE OBSCURE

哦!呢款果然唔錯  發表於 2012-3-23 14:13
keithlee 發表於 2012-3-23 11:56:56 |顯示全部樓層
theresagood 發表於 2012-3-20 23:43
我見到淘寶有人盜用你D相
你D ER好靚

謝謝你!是誰偷啊?有鏈接嗎? 拿去用沒問題,但是擔心他們賣假玫瑰品種,所以你們在淘寶還是要小心!
theresagood 發表於 2012-3-23 12:29:51 |顯示全部樓層
keithlee 發表於 2012-3-23 11:56
謝謝你!是誰偷啊?有鏈接嗎? 拿去用沒問題,但是擔心他們賣假玫瑰品種,所以你們在淘寶還是要小心! ...

LINK我搵唔到了 我只係記得間野寫發貨地係北京
老實講 偷得人圖都唔方係正貨品種啦 你D圖有哂水印都照偷
不過都係你D花開得靚人地先會偷姐
仲有我想問呢 有D咩包菜品種 香港可以長得比較好?亞伯拉罕好似唔錯
keithlee 發表於 2012-3-23 14:57:27 |顯示全部樓層
阿伯都ok, 個人推薦莎士比亞2000, 遺產
theresagood 發表於 2012-4-12 16:40:56 |顯示全部樓層
keithlee 發表於 2012-5-28 01:27:18 |顯示全部樓層
theresagood 發表於 2012-4-12 16:40
http://item.taobao.com/item.htm?id=15115948873
搵到了 偷你圖的人

哇!她都偷得幾徹底喔喔喔。。。。連封面都有。。。。。。。