返回列表 發新帖

道人 請進

作者: 四少 發表于 2008-3-30 22:23:04
4029 31
四少 發表於 2008-4-3 02:17:32 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2008-4-3 01:53 發表
嘩~ 又中情花毒喇~ 你個廁所夠唔夠陽光呀?

無喎 ... 不過你睇種左一年的 蝴蝶 又開花.. .. . 仲要係就乾死時先比水 ....  

又唔係中毒, 三唇瓣 我早就愛上啦, 只是可遇不可強求 .... ..  

"緣" ... 我好信嫁 ... 種死左即係無緣 ... 跟本人種植技巧無關
回復

小白 發表於 2008-4-3 09:33:48 |顯示全部樓層
   同意
回復

jellyfishy 發表於 2008-4-3 10:26:54 |顯示全部樓層
原帖由 四少 於 2008-4-3 02:17 發表

無喎 ... 不過你睇種左一年的 蝴蝶 又開花.. .. . 仲要係就乾死時先比水 ....  

又唔係中毒, 三唇瓣 我早就愛上啦, 只是可遇不可強求 .... ..  

"緣" ... 我好信嫁 ... 種死左即係無緣 ... 跟本 ...

你有時間養蟲養蛇但無時間淋花, 你咪唔認呀!你唔係無料,不過衰花心! 你唔好唔認呀~!
回復

四少 發表於 2008-4-3 11:14:16 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2008-4-3 10:26 發表

你有時間養蟲養蛇但無時間淋花, 你咪唔認呀!你唔係無料,不過衰花心! 你唔好唔認呀~!

我衰五行欠水 $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
回復

jellyfishy 發表於 2008-4-3 11:19:33 |顯示全部樓層
原帖由 四少 於 2008-4-3 11:14 發表

我衰五行欠水 $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

你有水的話,又要換樓又要買更多花更多蛇,再換大d既樓,再買多d花同蛇.... 以有崖隨無崖,殆矣~!
回復

四少 發表於 2008-4-3 13:49:24 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2008-4-3 11:19 發表

你有水的話,又要換樓又要買更多花更多蛇,再換大d既樓,再買多d花同蛇.... 以有崖隨無崖,殆矣~!

死蠢 ... 若你咁講有米, 到時就退休收租過活, 閒時撚花撚蛇都唔知幾過癮 ....
小姐你都儲儲埋埋唔少米 .. . . part time job part time job part time job ......
回復

jellyfishy 發表於 2008-4-3 13:55:59 |顯示全部樓層
原帖由 四少 於 2008-4-3 13:49 發表

死蠢 ... 若你咁講有米, 到時就退休收租過活, 閒時撚花撚蛇都唔知幾過癮 ....
小姐你都儲儲埋埋唔少米 .. . . part time job part time job part time job ...... ...

話唔定你搵錢買'花'帶呢,咁先襯得起你呢個風流浪子?!~ 呵呵~~~
水母無做part time 都快一年了. 
攪嗎你同kendrew同行行成日都笑我蠢架~!?~!!!!
回復

四少 發表於 2008-4-3 14:03:57 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2008-4-3 13:55 發表

話唔定你搵錢買'花'帶呢,咁先襯得起你呢個風流浪子?!~ 呵呵~~~
水母無做part time 都快一年了. 
攪嗎你同kendrew同行行成日都笑我蠢架~!?~!!!! ...

上岸飲井水了麼 ......
第日你的姑婆村留返間房租比我養老 .....
回復

jellyfishy 發表於 2008-4-3 14:11:58 |顯示全部樓層
原帖由 四少 於 2008-4-3 14:03 發表

上岸飲井水了麼 ......
第日你的姑婆村留返間房租比我養老 .....

你先至係褔蛙呀!
回復

四少 發表於 2008-4-6 18:58:54 |顯示全部樓層
道人呀道人....
你入了元朗無 .... any news
回復

空手道道人 發表於 2008-4-6 21:08:38 |顯示全部樓層
原帖由 四少 於 2008-4-6 18:58 發表
道人呀道人....
你入了元朗無 .... any news

入左啦,比人買左啦,
有人話比我知日本千葉有,
遲些我去睇下,有就幫你買,
應該幾拾蚊
回復

四少 發表於 2008-4-6 21:19:01 |顯示全部樓層
原帖由 空手道道人 於 2008-4-6 21:08 發表

入左啦,比人買左啦,
有人話比我知日本千葉有,
應該幾拾蚊

比人買左

應該幾拾蚊 thank you ~
回復