你喺唐太你點做?

作者: 八王爺 發表于 2012-2-17 08:49:58
11913 148
八王爺 發表於 2012-2-17 11:10:51 |顯示全部樓層
我見到有兩位花友投3。想聽吓佢地嘅意見,即喺佢地認同咗郭妤淺的做法。
回復

lok_1980 發表於 2012-2-17 11:11:10 |顯示全部樓層
黃宜弘同梁君彥怕唔怕出街俾人掟雞蛋的?
咁的說話都敢講。
http://hk.news.yahoo.com/%E6%B0% ... 4%90-023400540.html
回復

doko 發表於 2012-2-17 11:24:48 |顯示全部樓層
真係離哂諳, 做男人做到佢咁cheap, 仲話有膊頭有腰骨, 原來d膊頭同腰骨係咁用, 真係突手既典範
回復

八王爺 發表於 2012-2-17 11:26:38 |顯示全部樓層
lok_1980 發表於 2012-2-17 04:11
黃宜弘同梁君彥怕唔怕出街俾人掟雞蛋的?
咁的說話都敢講。
http://hk.news.yahoo.com/%E6%B0%91%E5%BB%BA%E ...

無嘢嘅,為咗自己嘅將來,萬一豬豬真喺選出咗,佢地都有著數。
隨便「口翕」唔使負責。
回復

八王爺 發表於 2012-2-17 11:28:22 |顯示全部樓層
doko 發表於 2012-2-17 04:24
真係離哂諳, 做男人做到佢咁cheap, 仲話有膊頭有腰骨, 原來d膊頭同腰骨係咁用, 真係突手既典範 ...

佢直情喺男人中嘅「人版」

如果個個男人都好似佢咁,香港啲婦女真喺喊晒!(郭妤淺嘅FANS)
回復

Karine 發表於 2012-2-17 11:32:14 |顯示全部樓層
比得大帝 發表於 2012-2-17 11:08
佢老婆嘅眼淚已經喚唔起市民嘅同情,

睇嚟下次要唐老太帶個兒孫出嚟喊 ...

我而家遇到好多做生意既老闆太太都去食薺, 入寺廟做功德, 就係因為佢老公做生意時做得太多衰野,  所以要幫佢老公積德.

眼淚 / 老婆仔女,成家都用盡時, 唐生咩法寶都無, 唐太就要去出家做尼姑, 以求大眾讓唐生繼續選特首, 我相信如果有人報料, 仲有大把野係唐生 "粗心大意".  "唔係故意 " , 同 "一時唔小心" 做出唻既錯事

但我地要有心理準備, 特首候選人只有兩人 ~ 呢個缺乏鈣質既男人好大可能會成功成為特首

呢個缺乏鈣質既男人<---真啜核....依句好有意思  發表於 2012-2-17 18:59
商界的選委就一定會投呢個男人的票, 宜家關鍵係民建聯會點, so far 民建聯都係騎緊牆  發表於 2012-2-17 11:40
回復

Springonions 發表於 2012-2-17 11:34:10 |顯示全部樓層

宜家葉劉又話想出返嚟選, 哈哈, 真夠熱鬧

==============================
做政客唔識抽水, 點得呀

係囉,又嚟抽水 XDDD  發表於 2012-2-17 11:38
仲吾抽得就抽呀  發表於 2012-2-17 11:35
正呀 ~  發表於 2012-2-17 11:34
回復

doko 發表於 2012-2-17 11:38:42 |顯示全部樓層
世紀第一賤男
回復

比得大帝 發表於 2012-2-17 11:41:58 |顯示全部樓層
doko 發表於 2012-2-17 11:38
世紀第一賤男

當日發起當代賤男選舉, 陳振聰高票壓倒陳水扁勝出

如果今日唐英年單挑陳振聰當代賤男之位, 唔知有乜結果呢.

我選陳生  發表於 2012-2-17 19:00
我都仍然會選陳震聰 ~ HA HA  發表於 2012-2-17 13:12
叮噹馬頭  發表於 2012-2-17 12:52
我諗唐生sure win。  發表於 2012-2-17 11:44
回復

Springonions 發表於 2012-2-17 11:45:36 |顯示全部樓層
我係女人, 不過呢到有腰骨有膊頭的男人, 都唔幫佢. Yeah, 女人萬歲 有腰骨有膊頭的男人萬歲
回復

Springonions 發表於 2012-2-17 11:52:01 |顯示全部樓層
號外 號外

宜家出到個仔啦

http://hk.news.yahoo.com/唐嘉盛續支持父親參選-025900688.html;_ylt=AmHzEWgF9pzoglMopCHtIahzNeJ_;_ylu=X3oDMTFrdDl2NTluBG1pdANBcnRpY2xlIE1lbnUgaG9uZ2tvbmcEcG9zAzYEc2VjA21lZGlhYXJ0aWNsZW1lbnU-;_ylg=X3oDMTJ1bjYyMXV2BGludGwDaGsEbGFuZwN6aC1oYW50LWhrBHBzdGFpZANhZjkzMmVlNS0wNDEzLTNhODAtYjk2YS02ZTg5NzI5NTAzMDgEcHN0Y2F0AwRwdANzdG9yeXBhZ2UEdGVzdAM-;_ylv=3
回復

enemy 發表於 2012-2-17 12:05:46 |顯示全部樓層
唔知佢幾時出動埋私子生呢~

私生子云:
5. 我要向市民交待, 我老豆大意, 但唔係有意生我
6. 我再向市民交待,  我老母唔認我老豆唔係有心隱瞞, 係唔想連累屋企人...
7. 我要再向市民交待, 我承認我老豆疏忽, 並無犯錯, 只係處理得太慢, 不過唔係故意, 為此我懇請市民原諒我老豆(停一停)粗心大意

期待ing~

評分

查看全部評分

回復

比得大帝 發表於 2012-2-17 12:06:26 |顯示全部樓層
Springonions 發表於 2012-2-17 11:52
號外 號外

宜家出到個仔啦

證明我都睇得有幾成準啦, 我話下次會係佢老母同個仔出嚟喊.

依家第一步出住個仔先
回復

yeahyeah 發表於 2012-2-17 12:09:51 |顯示全部樓層
最主要亞爺眼里, 唐唐GE缺失都唔系嘜野大件事, 超正常TIM(响大陸眼中呢D系做官同埋有錢人GE特權), 所以宜家要靠全港市民繼續鬧爆佢, 全人民起來築起口水長城吧

人民力量萬歲 V!  發表於 2012-2-17 12:15
回復

ht333147 發表於 2012-2-17 12:12:36 |顯示全部樓層
八王爺 發表於 2012-2-17 11:10
我見到有兩位花友投3。想聽吓佢地嘅意見,即喺佢地認同咗郭妤淺的做法。

3. 同現實一樣,為老公全部自己認衰.

揀的原因, 1. 夫妻/ 兄弟 / 姐妹 / 家人同心, 其利斷金, 能夠幫到家人的, 偉大母親都願意犧牲
2. 亦有可能真是唐太主意
3. 在這個時候劃清界線, 做不出來.
4. 這是另一半的夢想, 能夠幫的盡做.

只按 你喺唐太你點做? 來衡量,
其他公義誠信等小女人是不懂的

這是另一半的夢想, 能夠幫的盡做.<---依個諗法我都會有....(所以成叫老公退休...佢話佢夢想係環遊世界...但佢無時間)  發表於 2012-2-17 19:02
嘩....咁講法,唐太唔喺一般女人,喺好有遠見同大志。直情喺「男人」。  發表於 2012-2-17 12:50
回復

Karine 發表於 2012-2-17 12:17:17 |顯示全部樓層
yeahyeah 發表於 2012-2-17 12:09
最主要亞爺眼里, 唐唐GE缺失都唔系嘜野大件事, 超正常TIM(响大陸眼中呢D系做官同埋有錢人GE特權), 所以宜家 ...

我 ~ 又要亂講野 ~

最主要係係亞爺眼裡, 唐唐既(腦袋)缺失同有錢係超適合做 " 傀儡特首"
回復

獅頭魚 發表於 2012-2-17 12:21:12 |顯示全部樓層
自己出軌,老婆要忍!
自己感情缺失,老婆要承擔僭建責任!

老婆!唔使有腰骨但要有膊頭撐飯蓋

佢老婆mo僭建bor...kaka!  發表於 2012-2-17 13:38
回復

vivi 發表於 2012-2-17 12:22:45 |顯示全部樓層
比得大帝 發表於 2012-2-17 11:08
佢老婆嘅眼淚已經喚唔起市民嘅同情,

睇嚟下次要唐老太帶個兒孫出嚟喊 ...

我呢隻冷血的貓, 冇同情過唐太的眼淚,
我覺得由頭至現在都係一場戲
只係睇導演的功力去到邊啫

講真, 我覺唐太根本冇得揀咖, 可以唔出嚟食左隻死貓咩
唔食, 佢壓力重大啦, 一入"豪"門深似海, 除左有錢俾佢洗, 重有咩吖
佢老公出去滾, 唔忍可以點吖, 一係離婚囉...
我諗唐太都係有家底嘅千金, 如果離婚, 娘家又咪係俾壓力佢...唉

如果唐唐做到特首, 唐太要離婚, 外家可能有壓力俾佢, 但如果唐唐變咗落水狗, 可能外家叫佢馬上劃清界限  發表於 2012-2-17 12:28
回復

vivi 發表於 2012-2-17 12:24:08 |顯示全部樓層
Karine 發表於 2012-2-17 12:17
我 ~ 又要亂講野 ~

最主要係係亞爺眼裡, 唐唐既(腦袋)缺失同有錢係超適合做 " 傀儡特首"   ...

冇錯吖, 唐生夠聽話吖嘛

佢呢d少爺仔, 咪聽晒老逗話...唔係邊樹有錢洗 XDDDDD
回復

比得大帝 發表於 2012-2-17 12:24:59 |顯示全部樓層
Karine 發表於 2012-2-17 12:17
我 ~ 又要亂講野 ~

最主要係係亞爺眼裡, 唐唐既(腦袋)缺失同有錢係超適合做 " 傀儡特首"   ...

我唔係亂講

阿爺們係做咗很多衰嘢, 但從來唔會俾人擺到上枱, 從來唔會認, 最少有能力打壓/消除到雜聲

佢咁樣俾人揚哂出嚟, 民望貼地, 好難過到阿爺, 同時亦都表現咗佢危機感低, 應變慢, 做傀儡都唔夠資格.

評分

查看全部評分

回復