返回列表 發新帖

情人節當晩會否同另一半出外食情侶套餐?

作者: jeffreyngcm 發表于 2012-2-13 10:21:56
4518 35
jeffreyngcm 發表於 2012-2-14 09:44:43 |顯示全部樓層

個公仔咁樣,好得人驚喎  發表於 2012-2-14 10:57
回復

vivi 發表於 2012-2-14 11:59:24 |顯示全部樓層
jeffreyngcm 發表於 2012-2-14 09:44

愛到死

咁轟烈?  發表於 2012-2-14 12:04
回復

claudiatang 發表於 2012-2-14 14:08:24 |顯示全部樓層
jellyfishy 發表於 2012-2-14 00:17
情人節, 有男丁响身邊已經好開心, 由我完全唔識打波, 佢就用無比耐性教我, 佢不善詞令和溝通, 我地用左2年 ...

再見亦是朋友丫嘛,但不是人人能做到。
我ex個老婆就同我好好傾。

乜搵D咁既野黎攪!?  發表於 2012-2-14 16:08
吓?  發表於 2012-2-14 15:38
回復

claudiatang 發表於 2012-2-14 14:09:03 |顯示全部樓層
回復

claudiatang 發表於 2012-2-14 15:56:53 |顯示全部樓層
Sylvia  吓?

阿太對眼一定瞪到好大...................
係呀﹗她很喜歡和我吹水的。現在男家親戚有什麼事她都會告訴或問我。

good ~ 我鍾意~~~  發表於 2012-2-14 18:01
回復

Sylvia 發表於 2012-2-14 16:01:24 |顯示全部樓層
我諗我做唔到~ 同ex做朋友, 或者免強可以, 同佢嘅另一半, 唔好嘑卦~
回復

vivi 發表於 2012-2-14 16:48:16 |顯示全部樓層
Sylvia 發表於 2012-2-14 16:01
我諗我做唔到~ 同ex做朋友, 或者免強可以, 同佢嘅另一半, 唔好嘑卦~

我同已前2個 EX 都係好朋友呀, 有一pair 結婚時, 我做姊妹添

回復

Sylvia 發表於 2012-2-14 16:59:38 |顯示全部樓層
吓, 您地真係包容
回復

vivi 發表於 2012-2-14 17:15:10 |顯示全部樓層
Sylvia 發表於 2012-2-14 16:59
吓, 您地真係包容

冇咩嘅
分手時, 大家又唔係對唔住對方,
做姊妹果pair, 唉, 新娘係我好朋友, 新郎係我初戀添......
但大家處理得ok, 傷害都冇咁深, 自然易d接受囉

唔同有次分手, 係咁俾人踩到一錢不值, 傷害好深, 就真係冇辦法同佢做朋友囉
回復

cklife 發表於 2012-2-14 18:17:02 |顯示全部樓層
今日情人節...真係唔同D..

番學時..唔見左半班同學....咪話人地因為另一半唔上堂...有一對兩公婆,平日都勤力既..今日都唔見左人...

我只希望老公今晚早D番黎陪我...不過我無提醒佢...可能佢都唔知今日係情人節...

嘿...元宵果日老公個男朋友又約佢去街...我特登打電話提佢,佢先取消約會咋...

依個男朋友成日都會係特別日子約佢去街...
生日、情人節、元宵等等...

今年最大願望係佢男朋友,快D搵到個女朋友。咪再同我爭老公...

加油呀~~~ 用點力~~~ 肉緊d, 可能你老公就係想你咁?  發表於 2012-2-14 18:29
回復

孖吉 發表於 2012-2-14 19:24:32 |顯示全部樓層
cklife  我就知....佢婚姻生活好好...因為仲有個老婆管住唔比佢同你聯絡嘛...  發表於 10 分鐘前

CK 好有智慧
回復

irishuen 發表於 2012-2-14 19:36:14 |顯示全部樓層
哈哈~新任老公買晒野等我返黎食~
唔鬼去同人迫
回復

cklife 發表於 2012-2-14 23:05:07 |顯示全部樓層
好既唔靈醜既靈.....

旁晚老公打電話黎話剛接到野做,九點半要入沙田...

唉....情人節呀....邊條友仔玩野呢.....

我實行二仔底....死跟啦...

結果無端端去食左個情人節大餐,跟住跟左入沙田....
係樓下等佢地,做完野落黎搵我...吹住風冷襯添....

之前仲話希望老公今日早D番屋企添....攪到連我都出埋街...

仲可以有心跟佢周圍去。係好SWEET!  發表於 2012-2-15 00:38
但我見到CK咁, 又有點心痛~  發表於 2012-2-15 00:28
安然回家喇~ 兩口子, 耐不耐要有點SWEET 的傻事~  發表於 2012-2-15 00:27
冷過方知老公溫暖呀~ ^^  發表於 2012-2-14 23:29
回復

cklife 發表於 2012-2-15 08:03:24 |顯示全部樓層
回覆︰[mono  仲可以有心跟佢周圍去。係好SWEET!]

有架....我一向心態都係當每一日係同佢相處既最後一日,所以都會好珍惜、好用心。盡量佢見到既我都係開心既我...咁佢捱世界先有意義架嘛...

回覆︰[jellyfishy  安然回家喇~ 兩口子, 耐不耐要有點SWEET 的傻事~ ]

傻事我成日都做架喇....我做下傻事比老公笑下...佢先減到壓嘛...

回覆︰[jellyfishy  但我見到CK咁, 又有點心痛~]

多謝關心呀....今早真係好辛苦呀...鼻水倒流,喉嚨又痛喇...一陣去睇中醫...飲番兩劑茶應該無事喇..

回覆︰[孖吉  冷過方知老公溫暖呀~ ^^]
我老公一D都唔溫柔架....無比溫暖我呀....所以今日病到死死下囉...
不過佢做野都肯比我跟,就無野可以怪佢囉....
回復

acmc 發表於 2012-2-15 17:16:49 |顯示全部樓層
我琴日都食咗個情人節大餐, 果間餐廳燈光好暗, pair pair 到都有大大束鮮花在手, 海境加周圍環境好靜,  枱與枱距離都算大, 咁多年情人節去過嘅地方, 我覺得係最似樣, 我哋一行入去, 個個侍應都望住好好笑, 因為全場只有我哋帶埋個小朋友去, 我問honey仔這裏的氣氛好唔好, 佢話唔好太靜啦, 麥當當一定好過佢啦咁話.

"麥當當一定好過佢啦咁話" 讚 x100000000000000000哈哈哈哈哈哈哈哈哈  發表於 2012-2-15 17:23
回復

faylo 發表於 2012-2-17 13:59:01 |顯示全部樓層
一定吾會,valentine day just a commercial act, it is just a trap for those fool to spend money, if u love ur partner, everyday is valentine day
回復