有無人有興趣EP團購

作者: saiwahc 發表于 2012-1-25 21:18:03
10032 66
saiwahc 發表於 2012-1-26 22:32:03 |顯示全部樓層
fatman 發表於 2012-1-26 15:13
大家一齊討論,偶然他說話唔清楚是攻擊或善意?

例如

多謝fatman回應,我就無乜所謂,因為我強調左無諗過同人鬥快.
種花買花DD野,講緣份,買唔買到都無乜所謂.
老實講要訂DD植物, 好似'人地'咁講, 三兩萬$$$有幾閒, 地方對於我黎講先係問題.
我今次都無打算訂 (因為無地方),只係見到EP website update左,開個post 吹下水.
所以我一定係'慢'過全世界的買家

中毒者才善鬥快  發表於 2012-1-27 19:04
回復

比得大帝 發表於 2012-1-27 21:23:23 |顯示全部樓層

MarcoKei  原來自己对人的感受也要例證==.如何生存  發表於 2 小時前

如果不用例證就可以隨便講,假如我話我覺得你像屎忽鬼得唔得吖?
回復

MarcoKei 發表於 2012-1-27 21:36:17 |顯示全部樓層
对人感受不用說出來的,比得
回復

oct 發表於 2012-1-27 23:07:55 |顯示全部樓層
avery 發表於 2012-1-25 21:43
私下搞啦~ 用hkplants 平台搞好難架,尤其管理層唔識你

淨係佢間中送多一棵半棵贈品都唔知點分

吓,今我咪冇行,我都想買呀
回復

avery 發表於 2012-1-27 23:10:04 |顯示全部樓層

共有 29 條與 saiwahc 的交談記錄   [導出]
saiwahc   2012-1-4 22:13:31     種到過左年要喇
avery   2012-1-5 12:52:58     OK 咪走數 ~

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

雖然你之前實牙實齒話過左年要, 我諗你而家都唔會要我隻 $850 既 lowii x ventricosa 勒 ~

冇所謂, 你自己訂吖嘛 ~ EP 有 root cutting AU$100

xdddddd  發表於 2012-1-28 07:48
回復

鮮水 發表於 2012-1-27 23:16:55 |顯示全部樓層
avery 發表於 2012-1-27 23:10
共有 29 條與 saiwahc 的交談記錄   [導出]
saiwahc   2012-1-4 22:13:31     種到過左年要喇
avery   2012 ...

原來樓主信用已破產
回復

比得大帝 發表於 2012-1-27 23:19:52 |顯示全部樓層
MarcoKei 發表於 2012-1-27 21:36
对人感受不用說出來的,比得

你在我心中當然不是例子的屎忽鬼, 是我故意引用這個強烈的例子, 想引起回響.  有冒犯之處, 敬請原諒.

如果唔講出自己對別人的感受, 對自己當然不用例證啦.

Peter 我服哂你勒 ~~ 咁好心機幫人教仔架你 ~~  發表於 2012-1-27 23:21
回復

avery 發表於 2012-1-27 23:19:56 |顯示全部樓層
鮮水 發表於 2012-1-27 23:16
原來樓主信用已破產

水兄又唔好咁講 ~ 又冇簽約 ~ 我又冇所謂既, 又唔使賺錢交租 ~

我只不過是轉一下訂單,佢有話我三心兩意(*****W**X)  發表於 2012-1-28 00:04
回復

鮮水 發表於 2012-1-27 23:27:16 |顯示全部樓層
avery 發表於 2012-1-27 23:19
水兄又唔好咁講 ~ 又冇簽約 ~ 我又冇所謂既, 又唔使賺錢交租 ~

或者依家仲未過完年.......過完年再証實樓主是否信用破產都未遲.......
一千幾百,買場馬仔都唔見左......

哎也!!輸左無錢交租
回復

MarcoKei 發表於 2012-1-28 00:01:21 |顯示全部樓層
好煩啦,STOPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!
回復

saiwahc 發表於 2012-1-28 00:01:28 |顯示全部樓層

慨然有人斷章取義,真係無辨法.
要公開就公開哂喇:

以上原裝無改的對話.
第一, 係有人主動要求賣野.
第二, 買賣係雙方同意, 我要求左貨的相片及size,賣家拒絕回應, 咁交易的條件仍未達成
第三, 賣家係同緊 '你條友' 講野,我唔覺得佢同我講緊野.

各位自行判斷.

我對D個forum 已經無左興趣, 如果種野要種到同人爭論,實在無意思.
以後都不會在此發文.

最後,為表示尊重,我會delete所有我在此發的舊文

So do I, I start to dislike this forum now.==  發表於 2012-1-28 00:20
回復

鮮水 發表於 2012-1-28 00:04:29 |顯示全部樓層
  過年,大家寒喧下吹噓下,何必搞到兵戎相見..........
是非對錯自有公論
回復

MarcoKei 發表於 2012-1-28 00:05:59 |顯示全部樓層
avery : Peter 我服哂你勒 ~~ 咁好心機幫人教仔架你 ~~  發表於 昨天 23:21

Niente a che vedere con voi
回復

MarcoKei 發表於 2012-1-28 00:21:46 |顯示全部樓層
cyto1997  == 與你無關 ??? 你係咪痴咗呢??? 夠膽同阿行嘈 @@ 比我就del了這言論喇  發表於 5 分鐘前
好嘢喎,知係Italian,小看了你
回復

wong 發表於 2012-1-28 00:23:19 |顯示全部樓層
MarcoKei 發表於 2012-1-28 00:21
cyto1997  == 與你無關 ??? 你係咪痴咗呢??? 夠膽同阿行嘈 @@ 比我就del了這言論喇  發表於 5 分鐘前
好嘢 ...

google 翻譯XDDD

我晽住昆佢唔知係乜文  發表於 2012-1-28 00:24
回復

MarcoKei 發表於 2012-1-28 00:33:23 |顯示全部樓層
చాలా తెలివైన,cyto
回復

比得大帝 發表於 2012-1-28 01:00:10 |顯示全部樓層
dislike this forum?

問題都係由這主題而來, 如果有問題, 都係在這主題講嘢果幾個人

dislike this forum
講到 好似個forum好有問題, 本forum是由幾萬人組成(雖然大部份not active), 似乎對本forum其他人唔公道.

仲要拉幾万人落水,好野  發表於 2012-1-28 01:35
我dislike,你又要理. [好似個forum好有問題,]我冇講過,此話含有誹謗成分。  發表於 2012-1-28 01:34
回復

avery 發表於 2012-1-28 01:29:53 |顯示全部樓層
saiwahc 發表於 2012-1-28 00:01
慨然有人斷章取義,真係無辨法.
要公開就公開哂喇:

搞笑, 之前你問我有冇猪賣, $500 賣兩棵大豬過你, 見你之後唔該前唔該後, 仲諗住你係 friend, 我好心見你响第個 forum話 "勁想要 EP 多年前的N Lowii x ventricosa" , 又話冇又話天價, 我自己又有多就好心俾個 offer 你 ~ 原來係我唔啱, 唔好意思係我錯 ~

"斷章取義" ?? 唔公開哂就叫 "斷章取義" ?? 講到好似我昆人咁, 而家公開哂你覺得又有乜分別呢吓 ??

好 ~ 原來唔影相就叫 "交易的條件仍未達成" ~ "真係無辨法.要公開就公開哂" 嘛 ~

好 ~

咁你呢次實實在在話 "ok then i will pick the maxima-dark x truncata . but i will go to trip soon and back to Hong kong on 17/7", 我影埋相俾你, 跟住你咪又甩底

咁係咪又係我唔着呀 ?! 套你果句 : "各位自行判斷"

好心忠告你幾句你都可以搞成咁 ... 覺得壓力大就揾你D同事幫手睇睇你, 真係搞到思覺失調就唔好

"無興趣, 無意思. 以後都不會在此發文" 係你自由, 適隨尊便 ~ 亦無人會阻你 ~
回復

MarcoKei 發表於 2012-1-28 01:39:26 |顯示全部樓層
算啦
回復

適少少 發表於 2012-1-28 10:40:12 |顯示全部樓層

睇完有D!!!
回復