交換:迷你AV葉(完)

作者: jess 发表于 2011-12-28 20:50:59
1189 12

交換:AV葉3種 每份2片 , 想交換其他迷你AV葉
Rob's Ice Ripples葉1份,每份2片; Dean's Rosalie葉1份,每份2片; Pat Champagne葉1份,每份2片

交收方法 : 郵寄, 花友需自備己貼上足夠郵票的回郵信封及硬盒仔(交換其他AV葉,就不用貼回郵郵票)
盒仔厚度不可多於2cm的硬盒, 不然入不到信箱, 本人是不會處理的。

注意事項:
1. 接受交換者請PM我取地址,信封面請注明申請物品名稱及網名。
2. 花友如未能於登記後3天內寄出回郵,即當自動棄權。
3. 收到 '交換' 後,請在帖中回覆確認。
4. 本人不負責任何郵寄之風險。
5. 截止申請時間:隨時

有興趣者,請在此申請,謝謝!
交換:
Rob's Ice Ripples葉1份,每份2片; Dean's Rosalie葉1份,每份2片; Pat Champagne葉1份,每份2片
換其他迷你AV葉 , 最想要Petite Blarney, Peppermint Girl, Lil Ballerina.....
1.
2.
3.

Alaska 發表於 2011-12-28 23:36:03 |顯示全部樓層
1. Alaska - Rob's Ice Ripples (以迷你 469 Jolly Orchid / 半迷你 Rob's Pogo Stick / 迷你 Rob's Loose Noodle / 半迷你 Rob's Heat Wave / 或半迷你 Rob's Outer Orbit 交換)
2.
3.

Rob's 多數是迷你和半迷你品種,屋企種佔少D位,又可以種多D.  發表於 2011-12-29 22:09
你儲緊Rob's d品種?  發表於 2011-12-29 18:55
南極星 發表於 2011-12-29 10:54:17 |顯示全部樓層

1. Alaska - Rob's Ice Ripples (以迷你 469 Jolly Orchid / 半迷你 Rob's Pogo Stick / 迷你 Rob's Loose Noodle / 半迷你 Rob's Heat Wave / 或半迷你 Rob's Outer Orbit 交換)
2. 南極星- Dean's Rosalie (以Spearmint 交換可以嗎? 我尚有其他几款不知名迷你AV, 葉面直徑大約2cm & 3cm)
3.
地獄死神D2 發表於 2011-12-29 11:03:31 |顯示全部樓層
2. 南極星- Dean's Rosalie (以Spearmint 交換可以嗎?)
3.地獄死神D2 : Pat Champagne葉1份 以422, or  Rob's  cherry soda, or Rob's  dust storm交換 ok?
jess 發表於 2011-12-29 18:49:58 |顯示全部樓層
Alaska 發表於 2011-12-28 23:36
1. Alaska - Rob's Ice Ripples (以迷你 469 Jolly Orchid / 半迷你 Rob's Pogo Stick / 迷你 Rob's Loose  ...

Hello,我想換Rob's Outer Orbit.請互pm.謝謝!

已PM  發表於 2011-12-29 23:44
已PM  發表於 2011-12-29 23:44
jess 發表於 2011-12-29 18:52:50 |顯示全部樓層
地獄死神D2 發表於 2011-12-29 11:03
1. Alaska - Rob's Ice Ripples (以迷你 469 Jolly Orchid / 半迷你 Rob's Pogo Stick / 迷你 Rob's Loose  ...

我想換Rob's Cherry soda,請pm,謝謝!
jess 發表於 2011-12-29 18:54:36 |顯示全部樓層
南極星 發表於 2011-12-29 10:54

請問Spearmint 係咩樣架和是迷你種嗎?
Alaska 發表於 2011-12-29 23:43:58 |顯示全部樓層
回 Alexander, 都算係啦, 但無刻意儲, 因為 rob's 系列都係 半迷你或迷你種, 所以見到 rob 就可以肯定唔係大種, 比較喜歡種細細棵, 其他就要自己記得先sure係咪迷你
Alaska 發表於 2011-12-29 23:44:06 |顯示全部樓層
回 Alexander, 都算係啦, 但無刻意儲, 因為 rob's 系列都係 半迷你或迷你種, 所以見到 rob 就可以肯定唔係大種, 比較喜歡種細細棵, 其他就要自己記得先sure係咪迷你
南極星 發表於 2011-12-30 16:51:04 |顯示全部樓層
jess 發表於 2011-12-29 18:54
請問Spearmint 係咩樣架和是迷你種嗎?

它開花時最大嗰片葉都係得2.5CM, 我估應該都算迷你卦 。 花樣如下:

因為開花時無影低, 開花圖是網上找的, 現在如下:

p@g
會唔會攪錯左, Spearmint係standard喎! 你棵花d 葉唔似係spearmint http://www.picturetrail.com/sfx/album/view/21874135  發表於 2011-12-30 18:32
jess 發表於 2011-12-30 19:14:53 |顯示全部樓層
南極星:如果係標準品種,我暫不考慮了,下次先喇,謝謝!
南極星 發表於 2011-12-31 13:18:12 |顯示全部樓層
jess 發表於 2011-12-30 19:14
南極星:如果係標準品種,我暫不考慮了,下次先喇,謝謝!

唔緊要, 下次先la。都好, 起碼知左我棵野由有名av變咗無名av
Alaska 發表於 2012-1-4 21:57:51 |顯示全部樓層
今天收到了, 葉子很健康, 謝謝~