返回列表 發新帖

免費別注版CapsulePot@優質生活博覽

作者: minmin 發表于 2011-7-19 23:24:31
4524 31
寧望月 發表於 2011-7-22 18:42:01 |顯示全部樓層

錯~你要可問她拿~
小月買了一隻並換了一隻...最後呵我是第一個去的
累死了@ @
去完國際,去書展再去花墟現在才回到家@ @
回復

小野貓 發表於 2011-7-22 20:27:22 |顯示全部樓層
寧望月 發表於 2011-7-22 18:42
錯~你要可問她拿~
累死了@ @

書展同花墟有收獲嗎?^^
回復

寧望月 發表於 2011-7-22 21:59:51 |顯示全部樓層
小野貓 發表於 2011-7-22 20:27
書展同花墟有收獲嗎?^^

有,但我相信我未來會窮死...神喔!跌一張一千給我好嗎?.?
回復

KOOKOO 發表於 2011-7-22 22:25:07 |顯示全部樓層
寧望月 發表於 2011-7-22 18:42
錯~你要可問她拿~
累死了@ @

神奇女俠...  
一天內可以去機場國際會展, 再由機場去灣仔會展, 再由灣仔會展去旺角花墟,
一天踩三個場連車程時間, 相信你係會飛慨.
回復

LoboYuen 發表於 2011-7-22 22:43:35 |顯示全部樓層
我都要一個呀
回復

小野貓 發表於 2011-7-22 23:01:41 |顯示全部樓層
LoboYuen 發表於 2011-7-22 22:43
我都要一個呀

咁你幾時去?我明天去拿一個回來~但我也要種子~
回復

xyzboby 發表於 2011-7-22 23:03:29 |顯示全部樓層
請問我想星期一到生活展, 請問屆時是否拿住打印本及說出自已的登入名及EMAIL, 便可免費地取走1個花盆?
有花友試過沒有?

不是說出ID...係將ID同email寫在打印本上.  發表於 2011-7-23 06:29
回復

寧望月 發表於 2011-7-23 16:45:36 |顯示全部樓層
xyzboby 發表於 2011-7-22 23:03
請問我想星期一到生活展, 請問屆時是否拿住打印本及說出自已的登入名及EMAIL, 便可免費地取走1個花盆?
有花 ...

星期一才去?.?他限額是100名不知有沒有人沒回話題只印了紙去@ @
是印了紙並寫上名和EMAIL就有一個@ @
現場也賣,只賣20元@ @

還有要坐免費車的人記著早點去問多少時間一班車,因他們主辦單位沒經驗,竟只派人大約計算人數,但卻沒控制上車人數,令有人上車後才知沒位又要下車~
要坐就最好提早5-6分鐘去等,否則可能要曬著等下班車又要又上又下的,煩著!!

PS.會去書展的各位,小月建議你地當天去埋生活博覽因可加$5就換到$25元的票!
回復

寧望月 發表於 2011-7-23 16:54:03 |顯示全部樓層
KOOKOO 發表於 2011-7-22 22:25
神奇女俠...  
一天內可以去機場國際會展, 再由機場去灣仔會展, 再由灣仔會展去旺角花墟,
一天踩三個場連 ...

沒飛,但趕時間趕死,花墟因時間不多只大約看了一些遲點要買的@ @
其實我11:05到去到機場,逛到1點就坐免費車去會展逛到4點到出來就過海去坐地鐵到花墟
過程上趕一點,但絕不神奇...
回復

Kel 發表於 2011-7-23 23:10:46 |顯示全部樓層
請問別注版有甚麼不同?看不出和原來的有分別?
回復

yuen-w 發表於 2011-7-24 02:16:20 |顯示全部樓層
今天從元朗去了,座的是免費車,但他們的安排實在太差了,說在新元朗中心1座(的士站旁)等車,我又唔知1座在那裡,見到大大個的士站有很多的士又見到新元朗中心停車場入口便係到等,等了一會心想無指示又無開車時間,好在我print了資料出來,打電話去問,他們答露天近yoho的的士站,最後結果是係巴士總站嗰邊,見到架車,呀仔好心急差D比車撞,因為揾錯地方趕唔到上一班車要等一個鐘,佢地完全係無任何指示,只派2個職員在付近見到形似揾車的人就指佢地正確位置,個staff同我講已反映了但沒有改善,佢俾了一份單章我可以換免費入場券。

離咗題添,說回正題,個capsule小小的,佢地還俾咗包strawberry種子亞仔。
回復

寧望月 發表於 2011-7-24 13:46:33 |顯示全部樓層
yuen-w 發表於 2011-7-24 02:16
今天從元朗去了,座的是免費車,但他們的安排實在太差了,說在新元朗中心1座(的士站旁)等車,我又唔知1座 ...

呵呵,小心安全說實他們主辦單位沒經驗辦穿梭車吧!場館太遠沒什麼人喜歡去才弄這樣...
不過有樣野小月要贊一下就是他們在場內的布置安排十分美可惜我沒拿相機及我仔去,否則一定狂拍照留念

咁我又讚下..係展覽場地入口,放會場書仔張枱坐係度果個哥哥仔..好有禮貌好鬼溫柔。老人家攞住書睇唔到D字...叫佢幫我搵下...佢好有耐性又好心機  發表於 2011-7-25 10:57
回復