作者: 車諾比 发表于 2019-11-7 21:03:07
2961 23
分享迷岩Yulia 苗2粿。只限郵寄,郵費$5,HSBC過數。
我會pm 得主,得主請自行過數,須出示入數紙及pm 留地址。我會盡快包裝及寄出 。 7FBFA2FD-970B-484F-8B25-E4457B10BA44.jpeg 開花圖 9DE6E282-7D85-448D-9E79-A13EA655F008.jpeg 實物

評分

查看全部評分

Yoki 發表於 2019-11-7 21:43:06 來自手機 |顯示全部樓層
排一份,多謝分享!
rayray66 發表於 2019-11-7 21:44:01 來自手機 |顯示全部樓層
排一份,謝謝分享
mimilka 發表於 2019-11-7 23:04:04 來自手機 |顯示全部樓層
排一份, 多謝分享
Ming36 發表於 2019-11-7 23:44:32 來自手機 |顯示全部樓層
排一份小苗,謝謝你的分享。
我之前的Yulia 球球溶掉了
Starry 發表於 2019-11-7 23:51:54 |顯示全部樓層
排一份,謝謝分享~
車諾比 發表於 2019-11-8 10:39:16 來自手機 |顯示全部樓層
Cut: rayray 66. Ming36 請留意pm
Ming36 發表於 2019-11-8 11:28:44 來自手機 |顯示全部樓層
車諾比 發表於 2019-11-8 10:39

收到。謝謝。一陣去過數
Ming36 發表於 2019-11-8 17:21:23 來自手機 |顯示全部樓層
車諾比 發表於 2019-11-8 10:39

已過數,請核對。謝謝
rayray66 發表於 2019-11-8 18:27:56 來自手機 |顯示全部樓層
已入數和PM 地址,謝謝分享。
車諾比 發表於 2019-11-9 20:33:23 |顯示全部樓層
rayray66 發表於 2019-11-8 18:27
已入數和PM 地址,謝謝分享。

2位的迷岩已經寄出 lu 收到後請留言確認,thx
Ming36 發表於 2019-11-10 00:16:37 來自手機 |顯示全部樓層
車諾比 發表於 2019-11-9 20:33
2位的迷岩已經寄出 lu  收到後請留言確認,thx

咁快手寄出,真係感謝
等我準備個花盆仔,混好植料,搵個靚位,準備迎接它
今次我一定要俾心機,多啲關心佢
chuyat10 發表於 2019-11-10 09:15:19 來自手機 |顯示全部樓層
Ming36 發表於 2019-11-10 00:16
咁快手寄出,真係感謝<span class="emoji emoji1f64f"></span>
等我準備個花盆仔,混好植料,搵個靚位,準備迎接它<span class="emoji emoji1f ...

迷岩中我覺得Yulia真係第一選擇。俾心機種好種靚佢。
Ming36 發表於 2019-11-10 12:09:15 來自手機 |顯示全部樓層
chuyat10 發表於 2019-11-10 09:15
迷岩中我覺得Yulia真係第一選擇。俾心機種好種靚佢。<span class="emoji emoji1f4aa"></span>

我就係好鍾意, 夏天收到郵寄球球,入泥後溶化了。
今次秋冬天(已經立冬)仲要係小苗,應該冇問題
chuyat10 發表於 2019-11-10 12:42:42 來自手機 |顯示全部樓層
Ming36 發表於 2019-11-10 12:09
我就係好鍾意, 夏天收到郵寄球球,入泥後溶化了。
今次秋冬天(已經立冬)仲要係小苗,應該冇問題{:emoji ...

我嗰盆就來第二次爆花,好中意。
Ming36 發表於 2019-11-10 17:57:25 來自手機 |顯示全部樓層
chuyat10 發表於 2019-11-10 12:42
我嗰盆就來第二次爆花,好中意。

另一盆、差唔多同期(今年五月)收集的Sinn. Stone’s nate, 開紫色嘅花,初花開咗兩朵;今次第二次來花,暫時只見到三個花蕾咋!
十郎兄,迷岩要種到爆花、係咪一定要照燈?
chuyat10 發表於 2019-11-10 18:55:24 來自手機 |顯示全部樓層
Ming36 發表於 2019-11-10 17:57
另一盆、差唔多同期(今年五月)收集的Sinn. Stone nate, 開紫色嘅花,初花開咗兩朵;今次第二次來花,暫 ...

我冇燈架,要大盆少少同埋夠肥,唔好直曬陽光又要夠散射光。我都有sinn stone nate.
Ming36 發表於 2019-11-10 19:13:14 來自手機 |顯示全部樓層
chuyat10 發表於 2019-11-10 18:55
我冇燈架,要大盆少少同埋夠肥,唔好直曬陽光又要夠散射光。我都有sinn stone nate.  ...

謝謝回覆。
原來係咁!等我換過大少少的盆仔比佢先
車諾比 發表於 2019-11-10 20:12:15 |顯示全部樓層
Ming36 發表於 2019-11-10 00:16
咁快手寄出,真係感謝
等我準備個花盆仔,混好植料,搵個靚位,準備迎接它 ,佢本身已經有球根,好快就會開花ga la
Ming36 發表於 2019-11-13 19:45:06 來自手機 |顯示全部樓層
今日收到啦!謝謝
原來係大包裹,入唔到信箱,要去領取
12下一頁