(完)延續分享 tclau 大大的跳舞蘭及國蘭分株

作者: Ming36 發表于 2019-10-29 01:23:42
2033 4

有幸分享到 tclau 大大天台花園及露台的茁壯植物,我地方有限,現分享數株(大約5-7吋長,十多枝假球莖)的跳舞蘭分株,加幾株國蘭。
# 一份 (如超過一位,就抽籤決定)
# 港鐵站面交
註:母株龐大壯健,我地方有限,只揀取較小的分株,請勿介意。

如花友們家中能栽種較大的植物、花盆、種植工具等,可與tclau 大大聯絡及約時間,附上link

http://hkplants.com/forum.php?mod=viewthread&tid=794754&extra=page%3D1&mobile=2

評分

查看全部評分

Martina 發表於 2019-10-29 07:25:17 |顯示全部樓層
我想排呀! 但我開唔到您帖中所附的Link, 亦未知如何聯絡交收呢?

已pm, 請回覆相約交收,謝謝  發表於 2019-10-29 13:06
回復

Ming36 發表於 2019-10-29 12:52:38 來自手機 |顯示全部樓層
Martina 發表於 2019-10-29 07:25
我想排呀! 但我開唔到您帖中所附的Link, 亦未知如何聯絡交收呢?

再試吓睇吓得唔得

http://hkplants.com/forum.php?mod=viewthread&tid=794754&extra=page%3D1&mobile=2
回復

Ming36 發表於 2019-10-29 18:23:50 來自手機 |顯示全部樓層
已完成交收
希望能種到開花,一齊確認品種
回復

Martina 發表於 2019-10-29 20:24:32 |顯示全部樓層
今天已完成交收!剛剛安頓好,非常多謝分享!
希望能種到開花,一齊加油!
回復