求AV名 (Rob's Smarty Pants)

作者: spinnet 發表于 2011-5-20 17:52:15
2984 8

是在繽X買的, 掉了名牌, 店裡的哥哥說是Rob's Smarty Pants, 但花色唔係好似, 請問各位ching它是誰呢?

LAILAI 發表於 2011-5-20 21:59:48 |顯示全部樓層

你果盤好靚呀~
今年,我在花墟買了一盤發叔版的Rob's Smarty Pants.
第一次開花時,是白底,粉紅邊,未見藍色和綠邊.
回復

spinnet 發表於 2011-5-20 22:43:24 |顯示全部樓層
LAILAI 發表於 2011-5-20 21:59
你果盤好靚呀~
今年,我在花墟買了一盤發叔版的Rob's Smarty Pants.
第一次開花時,是白底,粉紅邊,未見 ...

我都唔知佢係唔係Rob's Smarty Pants..
回復

LAILAI 發表於 2011-5-20 22:50:29 |顯示全部樓層
回復 spinnet 的帖子

我個盤就快開第二次花啦,到時再睇下佢個樣啦.

不過,我在'呀虎'Blog看到有人種緊同你個棵花型差不多的Rob's Smarty Pants.
給你看看吧.
http://hk.myblog.yahoo.com/winniepekkle/article?mid=5327
回復

gmfw 發表於 2011-5-21 00:38:01 |顯示全部樓層
這是我的Rob’s Smarty Pants, 2008年的, 已經bye bye了.

回復

spinnet 發表於 2011-5-22 07:37:05 |顯示全部樓層
KIMHO 發表於 2011-5-21 18:51
似Rob's Antique Rose

hmm...又真係有D似Rob's Antique Rose喎, 睇吓第2朵開成點先. Thanks.
回復

KIMHO 發表於 2011-5-21 18:51:17 |顯示全部樓層
似Rob's Antique Rose
回復

spinnet 發表於 2011-5-21 07:41:04 |顯示全部樓層
LAILAI 發表於 2011-5-20 22:50
回復 spinnet 的帖子

我個盤就快開第二次花啦,到時再睇下佢個樣啦.

Thanks..真係差不多..
回復

spinnet 發表於 2011-5-21 07:41:48 |顯示全部樓層
gmfw 發表於 2011-5-21 00:38
這是我的Rob’s Smarty Pants, 2008年的, 已經bye bye了.

你個棵幾靚, 有番D藍點..
回復