誠徵喜蔭伯利恆之星或任何粉紅喜蔭 (hold)

作者: nekotoro 發表于 2019-9-6 15:15:35
2346 3

想趁天氣仲熱試下種喜蔭,可以用AV小苗/修葉交換!

徵求: 伯利恆之星 / 任何粉紅喜蔭
可交換的品種:粉斑AV小苗、Kei Yoki 小苗、俄種少女葉AV小苗、俄種AV等,若有粉紅喜蔭可用rob’s lucky number 或十字花Moonlight & pink 側芽交換。

交換地點: 太子至中環、奧運至香港、銅鑼灣至堅尼地城地鐵站
時間:平日晚上或互就
有意請PM及提供母株照片參考,thanks!
Ison 發表於 2019-9-8 23:55:10 |顯示全部樓層
你好師姐想問下你的Moonlight n pink側芽大隻嗎?
回復

nekotoro 發表於 2019-9-9 14:16:14 來自手機 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2019-9-8 23:55
你好師姐想問下你的Moonlight n pink側芽大隻嗎?

我不是師姐呢!
隻側芽仲好細咋,我响FB同一個花友答應了用moonlight & pink 側芽換佢隻妖后,你有粉紅喜蔭的話我仲有lucky Number 的側芽,不過又係要等佢大!
回復

Ison 發表於 2019-9-9 14:29:28 來自手機 |顯示全部樓層
nekotoro 發表於 2019-9-9 14:16
我不是師姐呢!<span class="emoji emoji1f602"></span>
隻側芽仲好細咋,我响FB同一個花友答應了用moonlight & pink 側芽換 ...

謝謝你了,十字葉不敢種啊,有機會吧!
回復