[更新] 交換迷岩枝條 - 以Sinn.'HCY's Taurus' 交換紫白或粉白的重瓣迷岩枝條

作者: nekotoro 發表于 2019-8-8 10:48:06
2140 5

[更新] 已浸水出根Sinn.'HCY's Taurus' 枝條(大概3cm),希望交換紫白或粉白的重瓣迷岩枝條。

昨晚撞斷了Sinn.'HCY's Taurus' 的枝條(大概3cm),現在浸水,希望交換Sinn Stone’s Yulia 枝條。

地鐵站交收:
荃灣綫:尖沙嘴、中環及金鐘
港島綫:銅鑼灣至堅尼地城
東涌綫:奧運、九龍站、香港站

時間互就,thanks!
小雷子 發表於 2019-8-8 14:57:12 來自手機 |顯示全部樓層
Yulia我有呀!寄比你啦!
回復

nekotoro 發表於 2019-8-8 15:17:32 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-8-8 14:57
Yulia我有呀!寄比你啦!<span class="emoji emoji1f601"></span>

多謝你呀小雷子!你俾個戶口我俾返郵費你丫!
回復

小雷子 發表於 2019-8-8 17:37:38 來自手機 |顯示全部樓層
nekotoro 發表於 2019-8-8 15:17
多謝你呀小雷子!你俾個戶口我俾返郵費你丫!<span class="emoji emoji1f618"></span>

你急唔急架?(中毒深唔深)
我想浸到有少少根先寄比你,天氣太熱,有根安全啲!
回復

nekotoro 發表於 2019-8-8 17:56:21 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-8-8 17:37
你急唔急架?(中毒深唔深)<span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span>
我想浸到有少 ...

一啲都唔急㗎,咁啱撞斷咗條,先放上來問下有無得交換!
回復

惡姨 發表於 2019-8-8 19:30:28 |顯示全部樓層
樓主,我想同你換Taurus, 請問你仲有邊款想要?可以pm我嗎?

Pm 你了:)  發表於 2019-8-8 23:38
回復