可以還我版主身份嗎?

作者: oneonewe 发表于 2010-12-12 10:53:55
8642 66
本身係園藝茶座版主
請把我版主身份加回園藝茶座版
oneonewe 發表於 2010-12-12 10:54:54 |顯示全部樓層
不知為什麼
也沒有收到通知
只把我除名
oneonewe 發表於 2010-12-12 11:07:17 |顯示全部樓層
minmin 2 分鐘前
我有發通知你的,不知你是否沒有收到,我都深感失望.因為出售事宜及你的管理風格和其它版主不是太磨合.另外你己開設網站HKGarden,為免有衝突,所以建議先除下你的版主一位.為你帶來不便,我向你致歉
oneonewe 發表於 2010-12-12 11:11:27 |顯示全部樓層

1. 我沒有收到你任何除名通知
2. "出售事宜"及"管理風格和其它版主不是太磨合",不知你指什麼, 可不可以舉例說明??事前也沒有收到你和Peter通知, 根本不知道發生了什麼問題?而自辨的機會也沒有給我,就把到除名, 那樣太過了吧?
3. 開設了另一個網站,與在這裏做版主,不知有什麼衝突? 我從沒沒有在園藝館宣傳過任何hkgarden的post
4. 出師也要有名,你給我冠上這個"莫需有"的罪名,完全沒抹殺本人為園藝館作過的功勞(多到我也數不清了,有雪亮眼睛的花友會看到的)只為打壓而打壓,本人亦深表失望
fnv234 發表於 2010-12-12 13:10:56 |顯示全部樓層
我都唔係好覺oneonewe同其它版主有乜唔係太磨合喎
可能我睇唔到啦
oneonewe 發表於 2010-12-12 18:47:55 |顯示全部樓層
fnv234 發表於 2010-12-12 13:10
我都唔係好覺oneonewe同其它版主有乜唔係太磨合喎
可能我睇唔到啦

欲加之罪 何患無辭?
齊天大聖 發表於 2010-12-12 22:19:52 |顯示全部樓層
八卦, 咩係hkgarden? 查到有幾個hkgarden喎, 係咪講緊 http://hkgarden.com ?
prodorothyhkg 發表於 2010-12-12 22:35:09 |顯示全部樓層
發生咩樹咁大鑊?
jack872184 發表於 2010-12-12 22:45:16 |顯示全部樓層
強烈要求還11V版主之位!
karenclc1 發表於 2010-12-12 23:44:23 |顯示全部樓層
支持oneone
tsoiyiu1009 發表於 2010-12-13 00:03:45 |顯示全部樓層
點解咁得意既?
當日大家一人一票選11v做版主,何解今日除名不用大家投票決定?
係咪又係果句:
版主除名是按情況決定應否除名, 應否除名並非會員的決定

tsoiyiu1009 發表於 2010-12-13 01:50:54 |顯示全部樓層
戢影 發表於 2010-12-13 00:45
前不久Peter突然發出了團購指引,然後你就「因為出售事宜及你的管理風格和其它版主不是太磨合」而被革職, ...

照咁睇其它版主意指係某一位,唔係全部版主~
大家千萬唔好會錯意~
講真,哩度有時會做下樣詢問下民意,
到真係行動既時候,比誰都來得突然喎~完全無徵詢過大家意見...
sam2008 發表於 2010-12-13 05:51:04 |顯示全部樓層
無法啦
無一個完美地方(網頁)啦
只有轉做姜太公囉

jellyfishy 發表於 2010-12-13 09:00:07 |顯示全部樓層
tsoiyiu1009 發表於 2010-12-13 01:50
照咁睇其它版主意指係某一位,唔係全部版主~
大家千萬唔好會錯意~
講真,哩度有時會做下樣詢問下民意, ...

上次攪版主選舉, 係我話攪, 非管理員minmin話事. 就算選左, 都要得佢permit.
誰當版主, minmin 是最終決定者.

講開又講, 轉左版面, 我都無收過通知, 好似yahoo 轉版面一樣, 唔會預先通知, 攪到我以為自己入錯屋.
sam2008 發表於 2010-12-13 09:19:24 |顯示全部樓層
回復 jellyfishy 的帖子

11 V 都做左版主一段時間啦
唔通版主都有試用期??
唔得就食炒尤??

jellyfishy 發表於 2010-12-13 09:22:53 |顯示全部樓層
sam2008 發表於 2010-12-13 09:19
回復 jellyfishy 的帖子

11 V 都做左版主一段時間啦

真係不得宜知~
當年我都無通知, 無端端就做左吹水版版主~~
相信此乃本館特色~~
luckyman 發表於 2010-12-13 11:03:39 |顯示全部樓層
支持oneonewe......
reellike 發表於 2010-12-13 11:25:28 |顯示全部樓層
支持 oneonewe

我對此事感到失望、難過。

Bubu 發表於 2010-12-13 11:56:19 |顯示全部樓層
大家要弄清楚一點
此網站是 mm 出錢出力運作多年而得來的成果
他無可異議或否定是這裏的最大的決策人~~大老細是也
俗語有云 : 此處不留人  自有留人處.
如果大家要支持 one 的話   
何不去她另起的 HK Garden 民主言或盡情團購一番
當然新網站的受歡迎度   就要看新管理員的功力了
jellyfishy 發表於 2010-12-13 12:06:15 |顯示全部樓層
Bubu 發表於 2010-12-13 11:56
大家要弄清楚一點
此網站是 mm 出錢出力運作多年而得來的成果
他無可異議或否定是這裏的最大的決策人~~大 ...

你真到point. 這兒某些區受歡迎,全因個別版主的落力度和支持度.
管理員,佢肯耐不耐幫手執下版面攪下system修理,我已經心滿意足.... 始終地方是minmin建立,佢個決定,我地其他版主真係無乜得 say 架,合得來不合則去,這些事,幾乎年年都發生架啦,可能有一天佢發現我唔適合响度都話唔埋,只好平常心~
1234下一頁