Rob's Humpty Doo 十字花中苗,

作者: tongtony 發表于 2010-7-26 20:26:47
1662 6
本人希望以 Rob's Humpty Doo 十字花中苗,交換其他迷你十字花花苗.
交換方式:面交
地        點:青衣港鐵站
時        間:晚上6時至7時
有意交換者請PM聯絡.
Rob's Humpty Doo 中苗

Rob's Humpty Doo綻放時.
tongtony 發表於 2010-8-2 22:31:28 |顯示全部樓層
好野泥架!大家交換吓啦!add6icon
回復

chanpyhilda 發表於 2010-8-3 10:16:17 |顯示全部樓層
好靚呀!! 可唔可以用神秘果同你換呀?
回復

HI-NAMASTE 發表於 2010-8-3 14:32:29 |顯示全部樓層
好野泥架!大家交換吓啦!
tongtony 發表於 2010-8-2 22:31

係好野泥, 請問十字花Rob's monkey shine你有無呢? 用有4塊小葉有根側芽交換得嗎? 唔ㄧ定要換呢盆中苖架, 換小苗或者側芽都可以.

開花照
回復

tongtony 發表於 2010-8-4 20:23:41 |顯示全部樓層
係好野泥, 請問十字花Rob's monkey shine你有無呢? 用有4塊小葉有根側芽交換得嗎? 唔ㄧ定要換呢盆中 ...
HI-NAMASTE 發表於 2010-8-3 14:32

這花也很美呢!不過只得四片葉子的小苗在夏季生存不易,不如等到她長至
    六片葉子時才交換好嗎?
回復

tongtony 發表於 2010-8-4 20:25:00 |顯示全部樓層
好靚呀!! 可唔可以用神秘果同你換呀?
chanpyhilda 發表於 2010-8-3 10:16

Sorry ! 只希望交換迷你十字花.
回復

chanpyhilda 發表於 2010-8-4 23:52:48 |顯示全部樓層
Sorry ! 只希望交換迷你十字花.
tongtony 發表於 2010-8-4 20:25

ok! thanks!
回復